Πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο Καραβέλ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά για γεύμα. Μετά την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου και την ένταξη του  ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, την επιστροφή του ανεξάρτητου βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου και την προσχώρηση Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η Φώφη Γεννηματά φαίνεται πως θέλει να συσφίξει τις σχέσεις της με τα μέλη της και να επανενώσει τις δυνάμεις της κατακερματισμένης Κεντροαριστεράς.

Εκεί είναι και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε στο γεύμα συνοδευόμενος από τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Δημήτρη Ρέππα, ενώ παρών είναι και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Από την άλλη, ηχηρές αναμένεται να είναι οι απουσίες του Κώστα Σημίτη και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ανάμεσα σε αυτούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση είναι οι: Βάσω Παπανδρέου, Κώστας Λαλιώτης, Γιάννης Καψής, Ελένη Ανουσάκη, Αντώνης Λιβάνης, Χρήστος Πάχτας, Νίκος Ανδρουλάκης, Εύα Καϊλή, Γιάννης Δριβελέγκας, Μιχάλης Νεονάκης, Χρήστος Σμυρλής, Γιώργος Κατσιμπάρδης, Σούλα Μερεντίτη, Νίκος Μπίστης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Συμεών Κεδίκογλου, Δημήτρης Σαρρής, Ηλίας Μπεριάτος, Γιάννης Σουλαδάκης, Κατερίνα Μπατζελή, Γιάννης Βλατής, Νίκος Σηφουνάκης, Ρένα Λαμπράκη ,Άρης Σισσούρας, Θανάσης Γερμανίδης, Ντίνος Ρόβλιας, Αλέξανδρος Ακριβάκης, Σήφης Βαλυράκης, Γιάννης Θωμάς, Γιώργος Σταυρακάκης, Ευτύχης Κοντομάρης, Κώστας Τριαντάφυλλος, Γρηγόρης Νιώτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Χάρης Καστανίδης, Σωκράτης Ξυνίδης, Γιώργος Πεταλωτής, Σταύρος Αρναουτάκης κ.ά.

 

Tags: