Παραλίγο να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος στον απόηχο των δηλώσεων που έκανε για τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το voria.gr, στο ουζερί της Θεσσαλονίκης όπου γευμάτισε χθες το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη, λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί και ο Κώστας Χρυσόγονος.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο κ. Χρυσόγονος ήταν προσκεκλημένος σε φιλικό τραπέζι το οποίο διοργάνωνε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου και μόλις πληροφορήθηκε ότι επίκειται η άφιξη του Πρωθυπουργού, αποχώρησε εσπευσμένα περίπου δέκα λεπτά πριν από την άφιξη του κ. Τσίπρα.  

Για την ιστορία, το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων κολοκυθάκια τηγανητά, τηγανητό γαύρο αλλά και κεφτεδάκια συνοδεία χύμα ρετσίνας.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρωινές δηλώσεις του ο κ. Χρυσόγονος είχε δηλώσει «δυο χρόνια έχω να δω τον Πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου». Άμεση ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου, ότι «ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών».

Πηγή: voria.gr
Tags: