Συνεχίζει τις επιθέσεις του κατά πάντων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο facebook.

Στην πρώτη ανάρτησή του, χθες το βράδυ, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση, ως συνήθως στους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης, επειδή απλώς τον ειρωνεύθηκαν για το “κόπυ πάστε" κάνοντας λόγο για ... βοθροκάναλα (μια ορολογία που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή).

Μάλιστα αποκάλεσε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου, με τον οποίο είχε σφοδρή σύγκρουση χθες στη Βουλή σαν… «Γκεγκέρογλου» και κατέληξε υποστηρίζοντας ότι οι «παπαγάλοι» δημοσιογράφοι αγνόησαν τις καταγγελίες του για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

polakis fb papagaloi.png

Στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέφερε συγκεκριμένα (σ.σ. η ορθογραφία, τα σημεία στίξης και τα κεφαλαία δικά του):

«Σήμερα στη Βουλή με τον ΑΝΤΡΕΑ βάλαμε πολλά πράγματα στη θέση τους με στοιχεία και αποκαλύψεις που δεν αμφισβητούνται. Τα βοθροκαναλα και τα πληρωμένα Σαιτ δεν είδαν τις αποκαλύψεις για οκανα επι Λοβερδου ,δεν είδαν το σκάνδαλο Σαλμα με τη διαγνωστική αρθροσκόπηση που πήρε τιμή αποζημίωσης 1500 ευρώ επι Γρηγοράκου-Βορίδη ,δεν είδαν τα στοιχεία των προϋπολογισμών και των προσλήψεων ,δεν είδαν τη χρηματοδότηση απο τον Εοππυ στα νοσοκομεία ,δεν είδαν τα στοιχεία για γρίπη, Κεελπνο, ελονοσία ...... ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΝ ΜΟΝΟ το σωου του γκεγκερογλου που απαντήθηκε δεόντως και το κόπυ-πάστε.... ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ και σε αυτό το γύρο χάνετε και πλέον είστε γι�� κλάματα !!!!».

polakis salmas fb.jpg

Μετά την ανακοίνωση σήμερα από τον κ. Σαλμά ότι θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του ο κ. Πολάκης επανήλθε και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Έμαθα ότι μου έκανε μήνυση και αγωγή ο κος Σαλμάς . ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ . ΥΓ απου καλά καθότανε και πιο καλά γυρεύει Ο διάολος του κ...υ του κουκιά του μαγερευει ........».