«Έξω φρενών» ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αναρτήσεις στο facebook του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και μέλους της «κίνησης των 58» Παύλου Αθανασόπουλου, με τις οποίες «έκραζε» το κυβερνών κόμμα. «Ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας οι δηλώσεις του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Π. Αθανασόπουλου» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
athanasopoulos 1.png
Τι έγραψε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τους έκανε έξαλλους; «Με τόσα που μας έχετε κάνει όχι δολοφονία προσωπικότητας, αλλά γ@@σι και πρόστιμο θελετε βοθροσυριζέοι» ήταν μία από τις αναρτήσεις του, ενώ σε μια άλλη και με αφορμή προφανώς τον Πολάκη έγραψε: «Έχει γίνει δεύτερη φύση το χαφιεδιλίκι στους συριζέους. Μπαίνουν στα προφίλ μας και ψάχνουν τις φωτογραφίες που νομίζουν ότι θα μας θίξουν. Εμένα ένας μ@@κας δημοσίευσε μια φώτο με τον Βενιζέλο για να δείξει ποσό κακός είμαι. Τιμή μου ρε αρκουδιαρόβλαχε»!
Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις ο Π. Αθανασόπουλος επανήλθε και έγραψε: «Τελικά το πείραμα πέτυχε. Παθαίνουν αμόκ όταν τους μιλάς στη γλώσσα τους». Για να λέμε «του στραβού το δίκιο» και χωρίς να δικαιολογούμε σε καμία περίπτωση τη συγκεκριμένη φρασεολογία, δεν θυμόμαστε πάντως τον ΣΥΡΙΖΑ να είχε αντιδράσει με ανακοίνωση, όταν γνωστοί και μη εξαιρετέοι, σε blogs αλλά και σε facebook-twitter, έγραφαν τα μύρια όσα για τους πολιτικούς αντιπάλους τους, ε ;