Απάντηση στο αποκλειστικό δημοσίευμα του star.gr για την πρόσκληση για τις εκδηλώσεις της «Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» έδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Όπως επισημαίνει η Περιφέρεια, η κα Δούρου «ακολουθεί απαρεγκλίτως ό,τι προβλέπεται, βάσει νόμου, σε σχέση με τους επετειακούς εορτασμούς».

Δείτε ολόκληρη την απάντηση:

«Θέμα: Απάντηση προς την ανάρτηση της ενημερωτικής ιστοσελίδας Star

Κύριε Διευθυντά

Η ανάρτησή σας (http://www.star.gr/Pages/Parapolitika.aspx?art=337568&artTitle=apokleistiko_star_antedrase_gia_ton_oro_genoktonia_alla_telika_adeiase_ton_fili_i_dourou) υπό τον τίτλο «Αποκλειστικό Star: Αντέδρασε για τον όρο «γενοκτονία» αλλά τελικά «άδειασε» τον Φίλη η Δούρου!», δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ακολουθεί απαρεγκλίτως ό,τι προβλέπεται, βάσει νόμου, σε σχέση με τους επετειακούς εορτασμούς. Κατά συνέπεια όλα τα αναγραφόμενα στη συγκεκριμένη ανάρτηση περί «άρνησης», «σύγκρουσης με τα Μικρασιατικά σωματεία» καθώς και άλλοι τέτοιου περιεχομένου χαρακτηρισμοί και αξιολογικές κρίσεις σε σχέση με την Περιφερειάρχη είναι παντελώς ανακριβείς και αναληθείς.

Παρακαλούμε για την άμεση ανασκευή της ανάρτησης».

Δείτε ακόμη:

Αποκλειστικό Star: Αντέδρασε για τον όρο «γενοκτονία» αλλά τελικά «άδειασε» τον Φίλη η Δούρου!