​Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή την υπόθεση εκβιαστών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Παππά «Στο Κόκκινο», έγραψε στο Twitter: «Ο Νίκος Παππάς υπέρ του οποίου ρητώς αναφέρεται στην Δικογραφία ότι δρούσαν ο εκβιαστές (εν αγνοία του;) κάνει και δηλώσεις; Θράσος!».

«Σοβαρέψου. Δεν είσαι τρολ. Είσαι αντιπρόεδρος. Οι κύριοι ήταν έμμισθοι της ΝΔ και στελεχών της. Χρωστάτε και λεφτά όπως λέτε» απάντησε ο υπουργός Επικρατείας.

«Τώρα πας γυρεύοντας Υπουργέ μας; Καλά κρυφά ραντεβού με τον Ψυχάρη 4 τον αριθμό; Εσείς οι πολέμιοι της διαπλοκής; Γιατί;», τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης δίνοντας συνέχεια και προσέθεσε: «Α και γιατί λέει ότι θα έδιναν 12.000€ στον κ. Καραμπάση για να γράφει υπέρ σας Υπουργέ μου; Περίεργο για δικούς μας ε;».

Σημειώνεται ότι ο κ. Παππάς ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών είπε ότι η ΝΔ πρέπει να απαντήσει για τις αποκαλύψεις ότι μέλη του αυτού του σκοτεινού κυκλώματος συνδέονταν μαζί της.

παπ.jpg