Ένας απίστευτος καβγάς επί τουλάχιστον… 20 λεπτά έγινε στη Βουλή ανάμεσα στον κ��ινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο και στην προεδρεύουσα αντιπρόεδρο Τασία Χριστοδουλοπούλου για καθαρά διαδικαστικά ζητήματα και κυρίως το αν πρέπει να μιλήσει 2 λεπτά (που ήθελε η αντιπρόεδρος) ή 5 λεπτά που ήθελε ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος. Δηλαδή, ο χρόνος του καβγά ξεπέρασε κατά πολύ τον επίμαχο χρόνο ομιλίας που αποτέλεσε την αφορμή του!

Μεταξύ άλλων ακούστηκαν εκφράσεις από τους δυο τους του τύπου «ντροπή», «είστε πραγματικά προκλητικός» «παρεκτρέπεστε», αφήστε τις απειλές», «θα μιλήσω όσο θέλω εγώ και όχι εσείς», «δεν περνάνε οι τσαμπουκάδες εδώ μέσα» κλπ!

Κι όλα αυτά συνέβησαν σε μία πραγματικά κρίσιμη συνεδρίαση, από την οποία εξαρτάται αν θα κλείσουν τηλεοπτικοί σταθμοί και θα χάσουν εκατοντάδες εργαζόμενοι την δουλειά τους και ενώ η Βουλή θρηνούσε όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία για τα θύματα του Πολεμικού Ναυτικού από την πτώση του ελικοπτέρου στο Αιγαίο. Κρίμα…