Από κριτική στον Βαρουφάκη ότι προτιμά την show biz μέχρι… καμήλες (και όσους φιλοδοξούν να γίνονται εραστές τους!) είχε η συνέντευξη Πάνου Καμμένου στον «Ενικό» του Star και στο Νίκο Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα να δοθεί συνέχεια σήμερα με σουρεαλιστικές και μη αναφορές από τους άμεσα θιγόμενους.

varouf gia kammeno tw.png


«Ένιωσα σαν να πάσχιζε να με κατασπαράξει ψόφιο πρόβατο. Για κάποιο λόγο, η ρήση του Denis Healey μου ήρθε κατά νου....» σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο twitter! Και μπορεί να μην κατανομάζει σε ποιον αναφέρεται, αλλά όλοι σαν απάντηση στον αρχηγό των ΑΝΕΛ εξέλαβαν όλοι το σχόλιο, καθώς χθες του άσκησε κριτική ότι προτίμησε τη δημοσιότητα από την πολιτική.


Σε ευθεία αντεπίθεση αντιθέτως, με ονομαστική αναφορά στον Καμμένο,προχώρησε ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτό, εξοργισμένος όχι μόνο για την σύγκριση των ομοφυλόφιλων με τους κτηνοβάτες και τις καμήλες, αλλά και γιατί εμμέσως πήρε θέση υπέρ του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου, στη γνωστή του κόντρα με τον συγγραφέα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κορτό γράφει μεταξύ άλλων: «Μας θεωρείτε λοιπόν επικίνδυνους, ανάξιους, πιθανώς και κατάπτυστους - όπως μας χαρακτηρίζουν και οι ιεράρχες τα χέρια των οποίων φιλάτε σε ορκωμοσίες και παράτες. Ωστόσο το μόνο που διατρέχει κίνδυνο είναι το σάπιο, απάνθρωπο, χυδαίο κράτος που προσπαθείτε να συντηρήσετε, κι ας έχει γίνει ερείπιο απ' τις ανισότητες, τις καταδίκες από διεθνή δικαστήρια, την ασχήμια που κατατρύχει όσους ανθρώπους αυθαίρετα αντιμετωπίζετε ως πολίτες β' κατηγορίας».

​​​​