​Φωτογραφία από το εκλογικό του στρατηγείο με τους στενούς του συνεργάτες, στην οδό Χαλκοκονδύλη 9, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέγασε το στρατηγείο του, σε γνώριμο χώρο, αυτόν του πολιτικού του γραφείου και παρά τον καθημερινό του "μαραθώνιο" επισκέπτεται συνεχώς τους δεκάδες εθελοντές που δίνουν για λογαριασμό του τη μάχη της κάλπης.

Ο υπουργός, αν και πολιτικά υπεύθυνος για τις ψηφιακές τεχνολογίες και άριστος γνώστης ο ίδιος της πληροφορικής, επιμένει ��τον παραδοσιακό τρόπο της απευθείας επαφής με τον κόσμο, απορρίπτονας την απρόσωπη επικοινωνία μέσω "call center". Ετσι συχνά-πυκνά τηλεφωνεί ο ίδιος στον κόσμο, χωρίς να γνωρίζει εκ των προτέρων αν πρόσκειται στη ΝΔ, σε αντίπαλο κόμμα ή είναι αναποφάσιστος.

Παράλληλα σχεδόν καθημερινά οργανώνει συγκεντρώσεις σε διάφορους δήμους. Αποφεύγει ωστόσο κεντρικές εκδηλώσεις, για να έχει τη δυνατότητα να συνομιλεί με τους παριστάμενους. Μετά τον Χολαργό και τη Γλυφάδα, αύριο Τετάρτη θα μιλήσει στις 7 το βράδυ στο ΚΥΒΕ, στο Περιστέρι και την Κυριακή, στην Κηφισιά.

"Πανηγύρι" και μάλιστα παραδοσιακό, θα γίνει όμως την άλλη Τετάρτη, καθώς θα μιλήσει στους Κρήτες της Αττικής, επίσης στις 7, στην "Αίγλη" Ζαππείου. Και, όπως καταλαβαίνετε, μετά την ομιλία θα ακολουθήσει γλέντι μέχρι αργά, με κρητική κουζίνα και τσικουδιές...!