Έχει...μανία να βγάζει selfie φωτογραφίες όπως φαίνεται η «ξελογιάστρα» πρωθυπουργός της Δανίας που αναστάτωσε τους Ομπάμα.

Και η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου είχε βγάλει τέτοια φωτογραφία με την Helle Thorning-Schmidt , τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα, την ανέβασε η ίδια η κα Διαμαντ��πούλου στο προφίλ της στο Facebook γράφοντας μάλιστα και λεζάντα στην οποία υπερασπίζεται την ξανθιά καλλονή πρωθυπουργό που έχει βρεθεί στο στόχαστρο τις τελευταίες μέρες.

Το μήνυμα της Άννας Διαμαντοπούλου:

"Μιας και μιλάμε για Selfies… Η Helle Thorning-Schmidt είναι μια πολύ σημαντική γυναίκα, με ισχυρές απόψεις και σημαντική διαδρομή σε πολύ νεαρή ηλικία, με μεγάλες διακρίσεις ως Πρωθυπουργός της Δανίας στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. Τη γνωρίζω από τις αρχές του 2000, όταν εκπροσωπούσε τη Δανία στην Ευρωβουλή και δραστηριοποιούταν στον τομέα της απασχόλησης και των κοινωνικών υποθέσεων. Είναι ένας ζεστός και εκφραστικός άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με το ψυχρό μοντέλο του Δανού που έχουμε στο μυαλό μας. Οι προσωπικές φωτογραφίες είναι κάτι που το κάνει χρόνια"