Μετά το σκαρφάλωμα στα κάγκελα της ΕΡΤ, και τον προπηλακισμό που όπως υποστηρίζει δέχθηκε από τα ΜΑΤ, φαίνεται πως η Ραχήλ Μακρή δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το… «σοκ».

Να την «ψέκασαν» άραγε και να τα λέει αυτά; Δεν εξηγείται αλλιώς το σχόλιο που ανήρτησε στο Twitter της, ποστάροντας μια φώτο με τη «γαλάζια» Βουλή, την οποία συνόδεψε με το εξής σχόλιο:

«Έβαψαν γαλάζια τη Βουλή; Τι σκαρώνετε πάλι;»

rachel.JPG
Το «κούφανε» το Twitter η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που άρχισε τα σενάρια συνωμοσίας, αγνοώντας πως η Βουλή βάφτηκε μπλε, όχι από κάποιο υποχθόνιο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά πολύ απλά επειδή ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου, πολλά ευρωπαϊκά κτίρια βάφονται μπλε αυτή την εβδομάδα, ανάμεσα τους και η Βουλή.

Δεν «περιγράφουμε» άλλο. Τα σχόλια όμως των followers που ακολούθησαν είναι απολαυστικά, με άλλους να της λένε πως πρόκειται για διαφήμιση του Viagra, και άλλους ότι «ήρθαν οι Ελοχίμ από το Σείριο να σας πάρουν μαζί τους».

Αφήστε που έδωσε τροφή για περαιτέρω αντιπαράθεση με τον «αγαπημένο» της Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να κάνει retweet το tweet της Ραχήλ, έτσι για να διαδόσει την «απορία» της!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Εκτός από τη Βουλή, στην Αθήνα θα βαφτεί μπλε την Τετάρτη και την Πέμπτη και το Παναθηναϊκό Στάδιο! Μην «τρομάξετε»!