Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης έκανε σφοδρή επίθεση στον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook: «Ύποπτα παζάρια και μοιρασιές στο γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών», αναφέρει, ο κύριος Καρχιμάκης και απευθυνόμενος στον υφυπουργό Οικονομικών τονίζει: «Κύριε Μαυραγάνη, αφού είχατε από τον Ιούλιο έτοιμη την απόφαση των κριτηρίων αξιολόγησης διευθυντών, προϊσταμένων και τμηματαρχών στις οικονομ��κές υπηρεσίες του υπουργείου σας, γιατί δεν την υπογράψατε;».
Και συνεχίζει, θέτοντας σημαντικά ερωτήματα: «Γιατί προβήκατε σε σκόπιμη και μεθοδευμένη παράλειψη μη υπογραφής της απόφασης;».
Ο κύριος Καρχιμάκης, στη συνέχεια, κάνει λόγο για «αλισβερίσι και προκαταβολικές μοιρασιές» σχετικά με τις νέες θέσεις των διευθυντών και των προϊσταμένων.

«Επιβεβαιώνετε, λοιπόν το αλισβερίσι και τις μοιρασιές που γίνονται προκαταβολικά στο γραφείο σας πριν καν επιχειρήσετε να φέρετε την ύποπτη τροπολογία μ�� τα παπαγαλάκια σας που αφού έπαιρναν προκαταβολική υπόσχεση της διευθυντικής θέσης που θα καταλάβουν με άτυπα και ύποπτα κριτήρια», επισημαίνει ο κύριος Καρχιμάκης και καταλήγει:

«Δεν το βουλώνουν αλλά διατυμπανίζουν και ποια θέση θα "εφορμήσουν" να καταλάβουν. Η συνέχεια επί της οθόνης και του πιεστηρίου θα είναι πολύ δύσκολη για σας και τα ύποπτα παιχνίδια σας, κύριε Μαυραγάνη».

​​