Κόντρα στο twitter ξέσπασε μεταξύ τω στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργου Μουρούτη και Νίκου Παππά. Το ξεκίνησε από τις μειώσεις στους ένστολους, πήγε στην Αργεντινή και μετά επεκτάθηκε στο αν ήταν πρέπον να μην συναντηθεί ο Χέρμαν βαν Ρομπάι με τον Αλέξη Τσίπρα. Σας παραθέτουμε την… απολαυστική συζήτηση:

Μουρούτης: Έχει πλάκα ο ΣΥΡΙΖΑ που ζητά αυξήσεις για τους ένστολους που με το πρόγραμμά του θα τους αφοπλίσει και θα τους καταργήσει!!!

Παππάς: Ο του ελικοπτέρου ήταν ο τελευταίος πρωθυπουργός α λα ΔΝΤ. Τι ώρα είναι η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού; Θέλω να τη δω.

Μ: Ο του ελικοπτέρου ήταν αυτός που υποσχόταν παραδείσους και τελικά χρεοκόπησε τη χώρα του (βέβα��α αυτός ψηφίστηκε πρόεδρος).

Π: Ο του ελικοπτέρου έκανε λιτότητα α λα Σαμαράς. Και στο τέλος δεν του έδωσαν τη δόση.

Μ: Με μπέρδεψες! Τελικά το πρότυπό σας ποιος είναι απ´ όλους;

Π: Τον Αύγουστο του 2001 Μπους, Αθνάρ και Μπλερ υποστήριξαν το πρόγραμμα λιτότητας του Ντε λα Ρούα. Θυμίζει συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ;

Μ: Αν είναι έτσι, τότε γιατί εκλιπαρείτε να σας δεχτούν οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι;

Π: Εσύ πιστεύεις ότι έπρεπε να μας συναντήσουν ή όχι; -δεν απάντησες.

Μ: Τι;

Π: Αν έπρεπε να δεχτούν συνάντηση με Τσίπρα.

Μ: Αφού το ζήτησε ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης. Ναι! Βάσει πρωτοκόλλου όχι! Μπορεί όμως να ζητήσει να πάει στις Βρυξέλλες να τους δει όλους. -ούτε εσύ δεν απάντησες όμως.

Π: Στην πολιτική δεν συναντιέσαι μόνο με όσους συμφωνείς. Απλό.

Μ: Σύμφωνοι, δεκτό! καλό μεσημέρι.

Π: Επίσης.