Πρώτη ανάρτηση: 9/7/2012 - 10.25

Μετά τον… πολιτικό γάμο με τον Στέφανο Μάνο για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο Θάνος Τζήμερος πραγματοποίησε και κανονικό γάμο!

Όπως βλέπετε στη φωτογραφί��, ο κ. Τζήμερος αποκατέστησε την επί ετών σύντροφό του, Πόπη Δήμα, η οποία κατάγεται από τη Σάμο και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ο ίδιος φορούσε ένα γκρι σακάκι με λευκό πουκάμισο, ενώ η σύζυγός του ένα απλό αλλά στυλάτο μπλε φόρεμα. Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο ενώ ο ίδιος, αν και είχε ταχθεί κατά του γάμου, είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ήρθε η πλέον ώρα να… αποκαταστήσει τον εαυτό του!

Όπως τόνισε ο ίδιος σε κείμενο που ανήρτησε στον «τοίχο» του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook (με την υποσημείωση «είναι ένα κείμενο μόνο για φίλους. Μακριά τα ξερά σας, αλήτες της "δημοσιογραφίας"»), ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο. παράλληλα, ο ιδρυτής του «Δημιουργία Ξανά!» αποκάλυψε ότι βάζει πλώρη για τον διάδοχο καθώς ένιωσε πλέον ότι ήρθε η ώρα να γίνει πατέρας: «Αγαπημένοι φίλοι, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Να σας εξομολογηθώ ότι τον γάμο τον θεωρούσα (και εξακολουθώ να τον θεωρώ) μια άχρηστη σύμβαση: αν τα πας καλά με τον άνθρωπό σου, το αστικού δικαίου περιτύλιγμα είναι περιττό, αν δεν τα πας καλά, είναι ένα πρόβλημα παραπάνω. Ωστόσο αισθάνθηκα ότι χτύπησε το καμπανάκι για να νιώσω την εμπειρία του πατέρα. [...] Θα ήθελα να σας καλέσω όλους, αλλά από την αρχή αποφασίσαμε να είναι σε πολύ στενό κύκλο, όσο πιο χαμηλόφωνα γίνεται - έχουμε και οι δύο μια σχεδόν έμφυτη αποστροφή στα "ταρατατζούμ". Εύχομαι σε όλους να ακολουθήσουν το σενάριο ζωής που τους ταιριάζει καλύτερα - όποιο και να είναι αυτό».

Αντίστοιχα, στον δικό της προσωπικό λογαριασμό η κα Δήμα-Τζήμερου ευχαριστεί όλους της φίλους της για τις ευχές τους και αντεύχεται «αυτοί που είναι ελεύθεροι να βρουν τον άνθρωπο τους και αυτοί που τον βρήκαν να μην τον χάσουν!»​.

Βίον ανθόσπαρτον ευχόμαστε…​

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο αλλά και της συζύγου του κ. Τζήμερου...​​