​Το ΚΚΕ καταγγέλλει Twitter και facebook ακόμα και την ημέρα των εκλογών αφού από ότι φαίνεται το θέμα των πλαστών προφίλ « ξέφυγε».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα αναφέρει: «Καταγγέλλουμε ότι ο χαφιέδικος λογαριασμός του Twitter, που παρουσιάζεται ως «επίσημος λογαριασμός της ΚΕ του ΚΚΕ» και τον οποίο πολλές φορές έχει καταγγείλει το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης», αργά χθες το βράδυ σε ανάρτησή του εμφανίζει την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ να καλεί το λαό σε υπερψήφιση άλλου κόμματος και όχι του ΚΚΕ!» ζητώντας την άμεση παρέμβαση της εισαγγελικής αρχής.

Το επίμαχο tweet ανέφερε συγκεκριμένα: «Σήμερα ψηφίζουμε το κόμμα του λαού ,τον ΣΥΡΙΖΑ».

Από την πλευρά της η ΓΓ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα μετά τ��ν άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο Περιστέρι.

Μάλιστα ιδιαίτερα αγανακτισμένη εμφανίστηκε και για τους πολλούς λογαριασμούς που φαίνεται να έχει το κόμμα αλλά και η ίδια και στο facebook , δηλώνοντας χαρακτηριστικά «ανάθεμα αν έχω ανοίξει έστω και έναν !»

Από την πλευρά της η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε επίσημο διάβημα στην εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης twitter. Παράλληλα ενεργείται αστυνομική ψηφιακή έρευνα για να εντοπισθεί ο κάτοχος του λογαριασμού αφού ήδη σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και παραβίαση των διατάξεων της εκλογικής νομοθεσίας.