Η κατάρα των διάσημων καλλιτεχνών που έφυγαν στα 27 τους χρόνια

Ο dj Avicii το πλέον πρόσφατο θύμα

Ο ξαφνικός και απροσδόκητος θάνατος του δημοφιλούς dj Αvicii σε ηλικία μόλις 27 ετών θύμισε και πάλι την κατάρα των διασήμων που έφυγαν νωρίς.

Ο dj Avicii μπήκε και αυτός στο κλαμπ των 27,στο πάνθεον δηλαδή των θρυλικών καλλιτεχνών των οποίων κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής σε τόσο νεαρή ηλικία.

Χέντριξ, Μόρισον  και Τζάνις Τζόπλιν κορυφαία μέλη του τραγικού κλαμπ

Ο θρυλικός κιθαρίστας Τζίμμι Χέντριξ άφησε εποχή με τις πρωτοπόρες δημιουργίες του. Έφυγε και αυτός πρόωρα, επίσης στα 27 του, στις 18 Σεπτεμβρίου του 1970. Είχε προλάβει όμως να εθιστεί στο ποτό και τα ναρκωτικά.

Η Janis Joplin, μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της δεκαετίας ΄60, δεν κατάφερε να ξεφύγει από την μάστιγα της ηρωίνης. Πέθανε μόλις λίγες ημέρες μετά τον Χέντριξ, βυθίζοντας στην θλίψη τα εκατομμύρια των θαυμαστών της, σε ανάλογη ηλικία.  

Ο Jim Morrison των Doors πέθανε το 1971, χωρίς όμως να έχουν διασταυρωθεί τα αίτια θανάτου του. Πρόλαβε να μας αφήσει όμως ορισμένα από τα καλύτερα τραγούδια ροκ μουσικής. Το όνομά του έγινε μύθος

Από την κατάρα δεν γλίτωσαν οι Kurt Cobain και Amy Winehouse

Το 1994,  αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του ο Kurt Cobain των Nirvana.

Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, γράφτηκε ακόμα ένα όνομα στην τραγική λίστα των «καταραμένων» 27άρηδων, με τον χαμό της Amy Winehouse. Ήταν μια κορυφαία τραγουδίστρια η οποία με την αισθησιακή της φωνή απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Εθίστηκε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά κι έτσι έφυγε πρόωρα

 

   

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top