Ο Ντρού Κούτσερ, είναι προπονητής, διαθέτει κορμί που κόβει την ανάσα και πολλές γυναίκες σίγουρα θα ήθελαν να τον έχουν σύντροφο.

Ο ίδιος ωστόσο έχει επιλέξει να έχει δίπλα του μία γυναίκα με κάποια κιλά παραπάνω την οποία μάλιστα αγαπά και προσέχει σαν τα μάτια του.

Πρόκειται για τη Τζένα Κούτσερ η οποία είναι φωτογράφος γάμων. Όλα ξεκίνησαν όταν η Τζένα αποφάσισε να συστήσει τον άντρα της στους followers της στο InstagramΤότε κάποιος απόρησε πως ένας τόσο ωραίος άντρας είναι μαζί της. Τότε και εκείνη έγραψε στα social media.

«Μέρος της ανασφάλειας μου με το σώμα μου έχει προκύψει από το γεγονός ότι είμαι παντρεμένη με τον ίδιο τον Mr 6 Pack. Γιατί εγώ, ένα κορίτσι με καμπύλες, να έχω έναν τέτοιο άνδρα; Νιώθω ανάξια και όταν γράφω στο μυαλό μου κείμενα επειδή δεν είμαι λεπτή, δεν μου αξίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένα Κούτσερ και πρόσθεσε:

«Αυτός ο άνδρας έχει αγκαλιάσει κάθε καμπύλη, κάθε λακκάκι, κάθε κιλό και κάθε σπυράκι τα τελευταία δέκα χρόνια και πάντα μου υπενθύμιζε πως είμαι όμορφη ακόμη κι όταν αυτά που σκέφτομαι δεν λένε κάτι τέτοιο (ή όταν δεν έχω κάνει μπάνιο για μέρες). «Οπότε ναι, οι μηροί μου ακουμπούν μεταξύ τους, τα μπράτσα μου είναι μεγάλα, η κοιλιά μου δεν είναι επίπεδη, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα σε μένα για να αγαπήσει και επέλεξα αυτό τον άνδρα γιατί μπορούσε να τα διαχειριστεί όλα αυτά (και ακόμη περισσότερα!). Είμαι πολύ περισσότερα πράγματα από το σώμα μου, το ίδιο κι εκείνος, το ίδιο κι εσύ».


H ανάρτησή της ξεπέρασε τα 41.000 likes και τα θετικά σχόλια έπεσαν βροχή.

Tags: