Η Όμ  πρώτα ελέγχει τα λάστιχα. Ύστερα  κόβει τα εισιτήρια και κάθεται με καμάρι στη θέση του οδηγού .

Το Κάιρο είναι από τις πιο επικίνδυνες πόλεις για μία γυναίκα λόγω των βιασμών και των σεξουαλικών παρενοχλήσεων.Οι επιβάτες της Ομ είναι μόνο του ίδιου φύλλου . Οι άντρες συνάδελφοί της στην αρχή την έβλεπαν υποτιμητικά.. Όταν πέθανε ο σύζυγός της έγινε σκληρή σαν πέτρα όπως λέει. Έπρεπε εκείνη να γίνει ο άντρας του σπιτιού.

Χτύπησαν σερβιτόρα στην Κίνα επειδή καθυστερούσε

Είναι η στιγμή που ένας δυσαρεστημένος πελάτης κινέζικου εστιατορίου χαστουκίζει την σερβιτόρα γιατί καθυστέρησε την παραγγελία του. Στο καπάκι τη  χτυπά και άλλη μία γυναίκα. Η διπλανή της την τραβά από τα μαλλιά. Της ρίχνουν μέχρι και γροθιές στο κεφάλι ρωτώντας την που είναι τα πιάτα τους;! Η υπάλληλος προσπαθεί να απομακρυνθεί όμως οι εξαγριωμένοι πελάτες δεν την αφήνουν. Της σπάνε πιάτα στο κεφάλι  και την κλωτσάνε. Εκείνη έχει πέσει στο έδαφος.

Το σκηνικό φαρ ουέστ λήγει όταν μπαίνουν στη μέση οι συνάδελφοί της .

Στη Βρετανία, μία μάνα χάρισε τα όργανα του γιου της και έσωσε τρεις ζωές

 

H Nτον μιλά για τον δικό της ήρωά , τον γιο της . Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που ο Χάρι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό  δυστύχημα . Ήταν μόλις 15 ετών. Σήμερα η καρδιά του χτυπά σε άλλο σώμα.Μέσα από τους τρεις ανθρώπους νιώθει πώς ο γιος της ζει.

 

Tags: