Η νεότερη βασίλισσα του Instagram είναι 4 ετών και περιζήτητη. 300.000 χρήστες την αποθεώνουν στα social media. Διάσημοι οίκοι, γνωστά πρακτορεία μοντέλων και εταιρίες παιχνιδιών πέφτουν στα πόδια της. Η λιλιπούτεια Γερμανίδα Odesa Memaci  δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες σταρ της μόδας!

Το τετράχρονο κοριτσάκι έγινε μοντέλο τυχαία, όταν ένας  ιδιοκτήτης πρακτορείου την είδε στο δρόμo.

Αν και θα μπορούσε να γίνει η Τζίτζι Χαντίντ του μέλλοντος, η ίδια ονειρεύεται τη ζωή της σε κινηματογραφικά στούντιο και όχι σε πασαρέλες.

Ένας 3χρονος θέλει να είναι ο σωσίας του Ed Sheeran

Josh Cooper- Ed Sheeran… Ed Sheeran και Josh Cooper. Ο μικρούλης θα μπορούσε να είναι γιος του διάσημου τραγουδιστή. Δεν του μοιάζει μόνο εξωτερικά, τραγουδάει, ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν κι αυτόν.Του μιλάει σαν να είναι μέλος της οικογένεια του.

Το τρίχρονο αγόρι από το Σίδνει δεν αποχωρίζεται ποτέ την κιθάρα. Όνειρο του να τραγουδήσει με το είδωλο του, όταν ο Σίραν θα βρεθεί για περιοδεία στην Αυστραλία.

Αγοράκι με σύνδρομο down έκλεψε τις εντυπώσεις με τα κόλπα του σε τηλεοπτική εκπομπή

 

Στο Χάντερσφιλντ ένα 4χρονο παιδί με σύνδρομο down κλέβει την παράσταση σε τηλεοπτική εκπομπή!

Ο μικρός 'Gabe' Sohotha πήγε με τη μαμά του να μιλήσουν για τη καμπάνια ρούχων στην οποία πρωταγωνιστεί. Όταν όμως είδε τον εαυτό του στο μόνιτορ, τα ξέχασε όλα. Άρχισε να φυλάει τον ευατό του και να παίζει με την κάμερα!