Πώς η Meghan Markle «μεταμορφώνει» την αυστηρή βασιλική οικογένεια - Προνόμια που δεν είχε ούτε η Diana...

Είναι η πρώτη μέλλουσα πριγκίπισσα που έλαβε πρόσκληση για το χριστουγεννιάτικο δείπνο

Βήμα βήμα, η συμπαθέστατη Meghan Markle καταφέρνει να «μεταμορφώνει» τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η χθεσινή ανακοίνωση από το Παλάτι του Buckingham ότι η αρραβωνιαστικιά του Πρίγκιπα Harry θα παρεβρεθεί στο χριστουγεννιάτικο δείπνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη λειτουργία, δεν είναι απλώς μια χειρονομία  «καλής θέλησης» από τη βασίλισσα προς τον αγαπημένο της εγγονό.

Αντίθετα, δείχνει μια σαρωτική αλλαγή στους κανόνες και τα πρωτόκολλα, που για τόσα χρόνια υπήρξαν αδιαπραγμάτευτα για το παλάτι.

Πιο συγκεκριμένα, καμία τέτοια πρόταση δεν είχε δεχθεί η Kate Middleton, ούτε φυσικά η Camilla Parker Bowles, πριν παντρευτούν επίσημα με τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Kάρολο αντίστοιχα.  Ακόμη σημαντικότερο, τέτοια πρόταση δεν είχε δεχθεί ούτε καν η πριγκίπισσα  Diana.

Επιπλέον, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Αμερικανίδα ηθοποιός συνόδευσε τον πρίγκιπα Harry και τη βασίλισσα στο Βασιλικό Χριστουγεννιάτικο party υπό την οργάνωση του λόρδου Chamberlain και του κάστρου του Windsor.

Η Meghan φαίνεται πως καλωσορίστηκε πολύ θερμά και από το προσωπικό του παλατιού, οι οποίοι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία της. Η παρουσία της Meghan στο παλάτι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι ιστορική στιγμή.

Η Κate, για παράδειγμα, αν και αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα του 2010, έπρεπε να περιμένει ένα χρόνο μετά το γάμο της για να λάβει την πρόσκληση.

Με πάνω από 30 καλεσμένους, όλοι συγγενείς της βασιλικής οικογένειας, η πρώτη πρόκληση για τη Meghan θα είναι να θυμηθεί όλα τα ονόματά τους.

Θα πρέπει επίσης να ξέρει ποιοι θα καθίσουν δίπλα στη βασίλισσα. Συνήθως, είναι ο γιος της πριγκίπισσας  Άννας, Peter Phillips και η ανηψιά της, Lady Sarah Chatto. Ωστόσο, φήμες κυκλοφόρησαν ότι η βασίλισσα μπορεί να σπάσει το πρωτόκολλο και να καθίσει μεταξύ του Harry και της  Meghan!

H Meghan Markle (τέρμα δεξιά) στο τηλεπαιχνίδι Deal or no Deal

Από ότι φαίνεται, η όμορφη Meghan έχει κερδίσει τη βασίλισσα, η οποία φανερά παραβλέπει τους κανόνες και δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στη μέλλουσα «εγγονή της».

 

Πηγή: Daily Mail

Video: AP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top