Σίγουρα στους περισσότερους έχει τύχει να παρκάρουν κάπου το αυτοκίνητό τους και να κάνουν κάποια δευτερόλεπτα να θυμηθούν πού το έχουν αφήσει.

Η ιστορία όμως ενός άνδρα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Το περιστατικό συνέβη το 1997, στην Φρανκφούρτη.

Ο άνδρας δήλωσε στην αστυνομία που του είχαν κλέψει το όχημα. Είκοσι χρόνια αργότερα, οι Αρχές της πόλης εντόπισαν το αυτοκίνητο και  ανακάλυψαν πως ο άνδρας στον οποίο ανήκε είχε απλώς ξεχάσει πού το είχε παρκάρει!

Το όχημα βρέθηκε σε γκαράζ ενός παλιού βιομηχανικού κτιρίου που πρόκειται να κατεδαφιστεί. Το αυτοκίνητο εμπόδιζε το συνεργείο και γι’ αυτόν τον λόγο αναφέρθηκε στην αστυνομία, η οποία στη συνέχεια έκανε έρευνα για το ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Augsberger Allgemein», ο άνδρας, ηλικίας 76 ετών σήμερα, πήγε στην αστυνομία με την κόρη του για να ξαναδεί και πάλι το αυτοκίνητο. Δυστυχώς, δεν μπορούσε να το πάρει πίσω γιατί πλέον δεν λειτουργεί και πρέπει να καταστραφεί.

«Το αυτοκίνητο δεν δουλεύει πλέον και θα σταλεί για ανακύκλωση» ανέφεραν οι Αρχές της Φρανκφούρτης.

Το περιστατικό θυμίζει μια άλλη περίπτωση στη Γερμανία, στην οποία ένας άνδρας βρήκε ξανά το όχημά του δύο χρόνια αφότου το είχε παρκάρει και είχε πάει για ποτό στο Μόναχο, ξεχνώντας στη συνέχεια πού ήταν. Ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και το βρήκε σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από εκεί που πίστευε πως το είχε παρκάρει.


 

Tags: