Σε εφιάλτη μετατράπηκε το επαγγελματικό ταξίδι στο Μιλάνο ενός μοντέλου από την Βρετανία.

Η 20χρονη κοπέλα έζησε εφιαλτικές στιγμές καθώς έπεσε θύμα απαγωγής.

Όπως αναφέρει η Telegraph, επικαλούμενη την ιταλική αστυνομία, ο δράστης, που κράτησε την κοπέλα για μία εβδομάδα, ήθελε να την «πουλήσει» μέσω δημοπρασίας στο διαδίκτυο για 300.000 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ο ατζέντης που συνεργάζεται το μοντέλο στη Βρετανία, το οποίο δεν κατονομάστηκε, την έστειλε από το Παρίσι για φωτογράφιση στο Μιλάνο στις 11 Ιουλίου.

Οταν όμως η κοπέλα έφτασε στο στούντιο, κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, ο δράστης της έκανε ένεση με ισχυρό αναισθητικό και συγκεκριμένα κεταμίνη. 

Η αστυνομία επισημαίνει πως η κοπέλα παρασύρθηκε σε μια βιομηχανική μονάδα κοντά στον κεντρικό σταθμό με την υπόσχεση μιας φωτογράφισης.

Λίγες ώρες αργότερα την έπιασε, την έδεσε και την τοποθέτησε μέσα σε μια βαλίτσα. Έπειτα την μετέφερε σε μια αγrοτική οικία κοντά στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το νεαρό μοντέλο πιθανολογείται ότι έμεινε κλεισμένο μέσα στην βαλίτσα για 2μιση ώρες. 

Η αστυνομία κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν μέλος μια ομάδας που ονομαζόταν ‘Black Death’ δηλαδή μαύρος θάνατος και πουλούσαν νεαρά μοντέλα στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Την υπόθεση αποκάλυψε η Corriere della Sera και η αστυνομία του Μιλάνου επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες του σοκαριστικού συμβάντος στην Telegraph.

Ο λόγος που τελικά έκανε τον δράστη να την αφήσει ελεύθερη ήταν πως το μοντέλο είναι μητέρα. «Έχεις ένα παιδί δύο ετών και οι κανόνες μας εξαιρούν τις μητέρες», φέρεται να της είπε.

Ο απαγωγέας τελικά συνελήφθη, καθώς συνόδευσε το μοντέλο στο βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο και σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε. Τώρα, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους συνεργούς του.

Πρόκειται για τον 30χρονο Lukasz Pawel Herba από την Πολωνία, ο οποίος ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Tags: