Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και τον τσακώσανε, λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση μίας Βρετανίδας της Λίντα Χόει.

Η 58χρονη γυναίκα επί 14 χρόνια έκλεβε για τα καλά το κράτος παριστάνοντας την ανάπηρη και τσεπώνοντας όλα αυτά τα έτη  65.000 δολάρια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το κράτος της είχε παραχωρήσει και ένα αυτοκίνητο κόστους  16.000 δολαρίων για να την πηγαινοφέρνει. H ίδια μάλιστα καβάλαγε ακόμα και γουρούνες.

Η ίδια είχε ισχυριστεί πως έχει κάποια αρθριτικά προβλήματα τα οποία της έχουν δημιουργήσει κινητικά προβλήματα.

Όχι μην νομίζετε πως αυτά τα χρήματα τα χρησιμοποιούσε για να καλύψει τις υποχρεώσεις της αλλά αντίθετα ταξίδευε σε εξωτικά μέρη ανάμεσα σ’ αυτά στις Μαλδίβες και την μακρινή Αίγυπτο.

Βέβαια όσο πονηρή κι αν ήταν αποδείχτηκε πως δεν είναι έξυπνη αφού δημοσίευε φωτογραφίες από τις διακοπές της, με αποτέλεσμα  οι υπεύθυνοι του τμήματος Εργασίας και Συντάξεων να την τσακώσουν και να χάσει όλα τα επιδόματα.

Η Λίντα μπορεί να ισχυρίστηκε πως όντως έχει κινητικά προβλήματα ωστόσο δεν έπεισε τους δικαστές και εκτός από τα προνόμια που της πήραν πίσω, αναμένεται το Σεπτέμβρη να απολογηθεί στο δικαστήριο

Tags: