H ιστορία αγάπης της Llia και του Phil είναι σαν αυτές που βλέπουμε στις ρομαντικές κομεντί κι ονειρευόμαστε.

Η Llia έχει ελληνική καταγωγή, είναι social media manager και υπεύθυνη σε digital καμπάνιες και ζει κι εργάζεται στο Λονδίνο. Τον Ιούλιο του 2014, έψαχνε συνοδό για τον γάμο της αδερφής της. Κατέφυγε, λοιπόν, σε μια κίνηση που πολλοί θα χαρακτήριζαν «απελπισμένη» κι «επιπόλαιη»: πόσταρε στον λογαριασμό της στο Twitter, με πολύ χιούμορ, ότι ζητά άντρα να τη συνοδέψει σε γάμο.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Είσαι άντρας; Μπορώ να σε δανειστώ για έναν γάμο το επόμενο ΣΚ; Θα πάρεις και μπόνους αν μπορείς να παρέχεις και μωρό και να κάνω ότι κι αυτό είναι δικό μου». 

Το ποστ της βρήκε ανταπόκριση. O Phil της απάντησε ότι δεν έχει μωρό, έχει, όμως, κουστούμι. «Θα σε δω στο ιερό», του απάντησε, χωρίς να γνωρίζει ότι η στιχομυθία αυτή θα άλλαζε τη ζωή της.

Σταδιακά, το υποτιθέμενο ζευγάρι αντάλλαζε απόψεις κι άρχισε να φλερτάρει, πάντα με μεγάλες δόσεις χιούμορ. Στην πορεία, λοιπόν, άφησαν στην άκρη τον γάμο της αδερφής και βγήκαν ραντεβού. Κάπως έτσι, ερωτεύτηκαν. Και πριν από λίγες μέρες, παντρεύτηκαν.

Η Llia έγραψε το εξής στο προσωπικό της blog: «.....Σύντομα η συζήτηση μας μεταφέρθηκε από το twitter, σε απευθείας μηνύματα και έπειτα σε μακροσκελή email στα οποία μιλούσαμε για τη ζωή μας. Ανακαλύψαμε ότι ξέραμε τα ίδια μέρη και τους ίδιους ανθρώπους και ότι είχαμε μεγαλώσει σε κοντινές γειτονιές...Κανονίσαμε να βγούμε για ποτό. Προσπάθησα να μην ενθουσιαστώ πολύ....Ήταν Ιούλιος και είχε ζέστη, περίπου 30 βαθμούς. Βιαζόμουν να φτάσω γιατί ήξερα ότι ήδη είχες φτάσει και με περίμενες. Πήρα το λεωφορείο μέσα στο οποίο έζησα την πιο αγχωτική διαδρομή της ζωής μου. Προσπαθούσα μάλλον να μη σκέφτομαι ότι κατευθυνόμουν προς τη στιγμή που θα μου άλλαζε για πάντα τη ζωή...

Έφτασα στο μπαρ, ιδρωμένη...Ήσουν πιο όμορφος και πιο γλυκός απ’ όσο περίμενα.....Μιλούσαμε για ώρες.... Επειδή ζούσες σε ένα χωριό πιο μακριά δεν μπορούσες να μείνεις μέχρι πολύ αργά, οπότε σου πρότεινα να μείνεις στο δικό μου σπίτι, προσφέροντας σου τον καναπέ. Ειλικρινά όμως, ποτέ δεν περίμενα να κοιμηθείς εκεί.....Επιστρέφοντας στο διαμέρισμά μου, μου είπες ότι σου άρεσε (Από μέσα μου ήθελα να σου ζητήσω να μείνεις εκεί για πάντα).

Είδαμε τηλεόραση με τα παράθυρα ανοικτά και μιλούσαμε για μουσική μέχρι που νύχτωσε. Εσύ προσποιήθηκες ότι χασμουριέσαι και με αγκάλιασες. Ένιωσα κάθε κλισέ να επιβεβαιώνεται, σαν ντόμινο που έπεφταν το ένα μετά το άλλο. (Κάθε ευχή που είχα τολμήσει να κάνω είχε γίνει πραγματικότητα).

Οχτώ μήνες αργότερα μετακόμισες στο σπίτι μου. Ήσουν πάντα σίγουρος γι’ αυτά που ήθελες όπως κι εγώ. Όταν μου ζήτησες να σε παντρευτώ, τρελάθηκα. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που ξέχασα να σου πω «ναι» (Υπέθεσα ότι το ήξερες ήδη!)».

Μέσω του Twitter της, η Llia ξεκαθάρισε ότι τελικά, ποτέ δεν πήγαν μαζί στον γάμο της αδερφής της, «αλλά εκείνη την εβδομάδα συναντηθήκαμε πρώτη φορά. Ακόμα κι έτσι, ευχήθηκα να τον παντρευτώ για πλάκα, χωρίς να τον έχω καν γνωρίσει και όντως συνέβη. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!».

 

Tags: