Σύμμαχο τον χρόνο και πολύ δυνατά γονίδια φαίνεται πως έχει μια οικογένεια από την Ταϊβάν. Η 42χρονη Lure Hsu, οι αδελφές και η 63χρονη μητέρα της, έχουν γίνει παγκοσμίως viral γιατί μοιάζουν έφηβες, ενώ δεν είναι! 

Η Lure, είναι σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και fashion blogger και έχει δύο μικρότερες αδελφές: την Fayfay Hsu και την Sharon Hsu. Μυστικό της νεότητας της, όπως λέει η Lure, είναι η καλή διατροφή και η συστηματική ενυδάτωση που κάνει.

Lure (41)

Η 40χρονη Fayfay έχει δύο κόρες, ηλικίας 10 και 8 ετών, και όταν βγαίνει μαζί τους έξω κανείς δεν πιστεύει ότι είναι μητέρα τους. Όλοι την περνούν για αδελφή τους. «Επειδή έχω δύο κόρες, έχω και ρουτίνα. Κοιμάμαι νωρίς, ξυπνάω νωρίς, τρώω τρία γεύματα την ημέρα σε συγκεκριμένη ώρα», λέει η Fayfay, όταν την ρωτούν για την εξωτερική της εμφάνιση, δίνοντας μάλιστα στις κυρίες συμβουλές νεότητας. «Πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό κάθε πρωί. Το κάνω πάνω από μια δεκαετία, πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 350 με 500 ml», είπε χαρακτηριστικά.

Sharon (36), μαμά (63) και Lure (41)

Η Sharon είναι ηθοποιός και μοντέλο. Αν και είναι 36 ετών, μοιάζει με 20άρα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. 

Η μητέρα των τριών γυναικών είναι καθηγήτρια χορού. Εκτός από υπέροχο σώμα, διαθέτει και ένα πολύ νεανικό πρόσωπο. Έχει περάσει τα 60 έτη, αλλά μοιάζει πολύ νεότερη.

Στην Ταϊβάν ονομάζουν την οικογένεια Hsu, «η οικογένεια με την παγωμένη ηλικία».

Lure (41), Fayfay (40) ,Sharon (36)

Όσο για τον μπαμπά της οικογένειας; Είναι 74 ετών και όπως λέει μια από τις κόρες του, μοιάζει καλός για την ηλικία του. Ωστόσο, δεν φωτογραφίζεται, γιατί είναι λίγο ντροπαλός.

Tags: