Ο έρωτας φαίνεται πως εκτός από χρόνια δεν κοιτά και επαγγέλματα!

Η περίπτωη του Άντριου Χάμερ και της Κατ Λι, το αποδεικνύει περίτρανα.

Ο 48χρονος γνώρισε την νυν μνηστή και μέλλουσα σύζυγό του σε συνεδρίες για σεξ, καθώς εκείνος ήθελε να μάθει τα μυστικά του έρωτα και να βελτιώσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις.

«Δασκάλα» του, ήταν η ιερόδουλη Κατ Λι, την οποία και ερωτεύτηκε παράφορα.

Έτσι, αποφάσισε να την ζητήσει σε γάμο. Την πρόταση, της την έκανε σε ένα ταξίδι στο Παρίσι όπου της ζήτησε να τον συνοδεύσει, προσφέροντας της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Κατά την επιστροφή τους, ο Άντριου πήγε την Κατ στην 78χρονη μητέρα του (με την οποία μένει μαζί) για να γνωριστούν νύφη και πεθερά.

Αφού πήραν την ευχή της, πλέον ετοιμάζονται για τον γάμο τους που θα γίνει έως το τέλος του χρόνου.

Όσο για την Κατ Λι; Θα συνεχίσει και αφού παντρευτεί να κάνει την ίδια δουλειά, κάτι που καθόλου δεν ενοχλεί τον ερωτοχτυπημένο σύζυγό της:

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ασκούν κριτική για το γεγονός ότι η Κατ θα συνεχίσει να εργάζεται ως "συνοδός", αλλά εγώ είμαι αντικειμενικός. Η Κέιτ διαχωρίζει τη δουλειά από την προσωπική της ζωή. Δεν πιστεύω ότι η δουλειά της θα μας δημιουργήσει πρόβλημα» δηλώνει ο ίδιος.

Να σημειώσουμε, ότι καθημερινά η Κατ μαθαίνει τα μυστικά του έρωτα σε τουλάχιστον πέντε άνδρες κάνοντας βέβαια, όπως η ίδια επισημαίνει, ασφαλές σεξ.

«Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είχαμε "χημεία"», δηλώνει η Κατ για την γνωριμία της με τον Άντριου και προσθέτει: «Τώρα θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Να αποκτήσουμε πολλά παιδιά. Όταν μείνω έγκυος θα σταματήσω τη δουλειά».

«Αυτό που έχουμε είναι ιδιαίτερο», λέει από την πλευρά του ο αγαπημένος της. «Δεν ήξερα ποτέ ότι η αγάπη θα μπορούσε να είναι τόσο υπέροχη... Βρήκα επιτέλους μια όμορφη κοπέλα που με φροντίζει και είναι γλυκύτατη. Ήταν το μοναδικό πράγμα που ήθελα να έχω. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος», δηλώνει ο Άντριου. 

Σύμφωνα με την «Daily Mirror», στη Βρετανία η Κατ είναι ιδιαίτερα γνωστή αφού στο παρελθόν έχει παίξει καυτούς ρόλους σε ταινίες, όπως «Sugar Daddy» και «Vampyre Lovers».

Tags: