Η 25χρονη Μαρία Τσεβά έγινε μητέρα, αλλά κόντεψε να χάσει τη ζωή της, όταν ο γυναικολόγος που της έκανε καισαρική τομή, άφησε μέσα της μια πετσέτα 30 εκατοστών και δεν... κατάλαβε ποτέ το ιατρικό λάθος του!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία εισήχθη τον Φεβρουάριο του 2016 σε κρατικό νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, όμως μια επέμβαση ρουτίνας μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς όταν συνήλθε από την νάρκωση υπέφερε από πόνους στην κοιλιά της. Ο γιατρός την καθησύχασε, λέγοντας της ότι ο πόνος είναι φυσιολογικός και μετεγχειρητικός. 

Πέντε μέρες αργότερα η κοπέλα επέστρεψε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά, ο γιατρός την εξέτασε με ψηλάφηση και της συνέστησε να πάρει καθαρτικό! 

Μερικές ημέρες μετά η Μαρία επέστρεψε στο γραφείο του γιατρού, καθώς οι πόνοι δεν είχαν υποχωρήσει. Με νέα διάγνωση, ο γυναικολόγος της είπε ότι οι πόνοι οφείλονται στα κιλά της, την έστειλε για υπέρηχο κοιλίας, χωρίς όμως να εξεταστεί το σημείο του πόνου και την παρέπεμψε στον χειρουργό, ο οποίος την ψηλάφισε και της είπε ότι δεν είχαν απορροφηθεί τα ράμματα γι’αυτό πονούσε. 

Μετά από δύο μήνες πόνου, η Μαρία έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να θηλάσει το παιδί της. Μετά από νέες εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο, υπερήχους και ακτινογραφίες, αμέσως διαπιστώθηκε ότι μέσα τη υπήρχε ξένο σώμα! Με τον φόβο της σηψαιμίας να είναι μεγάλος, αναζήτησε νέο γιατρό, πήγε σε άλλο νοσοκομείο, αφαίρεσαν την πετσέτα που είχε ξεχαστεί μέσα της και σώθηκε, χάρη στο νεαρό της ηλικίας της και στην αντιβίωση που έπαιρνε εξαιτίας μιας απονεύρωσης.

Το πρόβλημα υγείας της, της στέρησε τις πρώτες στιγμές με τον μωρό της και της έχει αφήσει ψυχολογικά τραύματα.

Η ίδια συγκινημένη μίλησε για την απίστευτη ιστορία της, στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με την Ζήνα»«Ο γιατρός που μου έκανε καισαρική, μου έλεγε ότι είμαι υπερβολική και με συμβούλευε να χάσω κιλά! Φοβήθηκα ότι είχα καρκίνο», είπε μεταξύ άλλων, διευκρινίζοντας ότι ένας απλός υπέρηχος έδειξε το πρόβλημα της!

Μάλιστα, όταν πήγε να βρει τον -πρώτο- γιατρό της, για να του ζητήσει εξηγήσεις, για το ξένο σώμα που είχε στην κοιλιά της, την αμφισβήτησε, παρουσιάζοντας της χαρτί από την καισαρική. «Κάτι έχεις... φάει και έχει κολλήσει έξω από το έντερο» της είπε αρχικά, ενώ μετά της είπε ότι έχει κοίλη και πως θα την χειρουργήσει, χωρίς -ποτέ- να παραδεχτεί το λάθος του. 

Τελικά, η Μαρία πήγε σε άλλον γιατρό και σώθηκε! 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Tags: