Μια νέα αποκάλυψη για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και το Παλάτι έρχεται στο φως, από τη βιογράφο της πριγκίπισσας, Τίνα Μπραουν.

Στο επίκεντρο, αυτή τη φορά, οι μέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα και η γεύση που άφησε στη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με την Μπράουν, ο πρίγκιπας Χάρι, που τότε ήταν 12 ετών, μπερδεύτηκε πολύ, τα έχασε και δεν ήξερε τι από αυτά που ακούγονταν ήταν αλήθεια. «Ρώτησε τον πατέρα του: ‘Είναι αλήθεια ότι πέθανε η μαμά;’ Τα παιδιά δεν καταλάβαιναν γιατί όλα κυλούσαν κανονικά, λίγο αφού τους είπαν ότι η μητέρα τους είχε πεθάνει» εξηγεί.

Η βιογράφος περιγράφει ότι το πρόγραμμα είναι αυστηρό και καθορισμένο για τη βασιλική οικογένεια και τηρείται. Επομένως, καθώς ήταν Κυριακή, έπρεπε να πάνε στην εκκλησία, όπως έκαναν πάντα. Λίγες ώρες νωρίτερα, ο 12χρονος Χάρι κι ο 15χρονος Γουίλιαμ είχαν μάθει ότι η μητέρα τους σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι, δεν έγινε, όμως, καμία δημόσια αναφορά εκείνο το πρωί, με εντολή της Βασίλισσας, για να μην αναστατωθούν τα αγόρια.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν στη βασιλική οικογένεια, με θέμα, αυτή τη φορά, τα ζητήματα της κηδείας. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αρνήθηκε αρχικά να περπατήσει πίσω από το φέρετρο της μητέρας του, μέχρι που τον έπεισε ο Πρίγκιπας Φίλιππος, o παππούς του.

Στο κοινό, δόθηκε η εικόνα ότι το Παλάτι δεν αντέδρασε στην άσχημη είδηση παρά με ψυχρότητα, ακολουθώντας ατάραχο το «στεγνό» του πρόγραμμα.

Tags: