Έχουμε δει και έχουμε δει ξεχωριστές προτάσεις γάμου, έχουμε ακούσει περίεργα σκηνικά και ευτράπελα με τα μονόπετρα να «κρύβονται» σε τούρτες και σαμπάνιες, αυτό όμως που συνέβη με τον Τέρι και την Άννα είναι πραγματικά πρωτόγνωρο! 

Η έκπληξη του Τέρι στην αγαπημένη του δεν είχε -αρχικά τουλάχιστον- την κατάληξη που αυτός ονειρευόταν. Το μενταγιόν που έκανε δώρο στην Άννα έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό, ωστόσο η κοπέλα δεν πήρε χαμπάρι τίποτα, με αποτέλεσμα να μάθει ένα χρόνο μετά τις προθέσεις του Τέρι περί γάμου.

Το ζευγάρι που είναι μαζί και αγαπημένοι αρκετά χρόνια είχαν βγει για φαγητό. Τότε ο Τέρι χάρισε στην καλή του ένα υπέροχο μενταγιόν από σπάνιο είδος ξύλου που τούς θύμιζε ένα ρομαντικό ταξίδι τους στην Τανζανία, κρύβοντας μέσα του το δαχτυλίδι γάμου! Αν και η Άννα το λάτρεψε και το φόραγε συχνά, ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει αυτό.... που κάνουν στις ταινίες του Χόλυγουντ, να το ανοίξει δηλαδή, και να δει τι είχε μέσα! Έτσι κάθε φορά που ο Τέρι το έβλεπε στο λαιμό της αντί να χαιρόταν, στενοχωριόταν, καθώς η Άννα δεν είχε καταλάβει τίποτα για την πρόταση γάμου!

 

Οι μέρες περνούσαν και η Άννα δεν είχε πάρει είδηση! Τελικά πέρασε ένας χρόνος μέχρι να ανακαλύψει το γλυκό μυστικό που έκρυβε το μενταγιόν .

Σε ένα ταξίδι τους στην Σκωτία, ο Τέρι πήρε ένα μαχαίρι, άνοιξε το μενταγιόν και το μυστικό  αποκαλύφθηκε! Η Άννα έπαθε σοκ! Πριν το «YES I DO» του είπε «Είσαι στα καλά σου; Θα μπορούσα να το είχα χάσει».

Το κορυφαίο όλων είναι το γεγονός πως το μέρος που διάλεξε να κάνει ο Tέρι την... επίσημη πρόταση γάμου λέγεται Smoo που σημαίνει "κρυμμένο"!

Tags: