Μπήκε στο Survivor τριπλάσιος από ότι είναι τώρα, κάτι που συνέβαινε λόγω του bodybuilding με το οποίο ασχολούνταν ενεργά.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πριν πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του μέσα στα γυμναστήρια, κάνοντας σκληρές προπονήσεις.

Ο 27χρονος personal trainer, ναυαγοσώστης και πρωταθλητής στο bodybuilding, όμως, δεν είναι ο μόνος από την οικογένειά του που ασχολείται με το… άθλημα.

Συγκεκριμένα, και ο πατέρας του, Γιάννης, είναι ένας από τους γνωστότερους bodybuilders στην Ελλάδα, ενώ ενεργές στον χώρο είναι και η θεία του, Μαρία, αλλά και η αδελφή του, Μαριάννα.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι το 2005, ο «Μαχητής» μαζί με τον πατέρα του και την αδερφή του κατέκτησαν στο Bαλκανικό πρωτάθλημα bodybuilding, το χρυσό, το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο!

Ο πρώτος διδάξας, ωστόσο, ήταν ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου. Ο Γιάννης Βασάλος μετράει καριέρα χρόνων στο bodybuilding. Πρόκειται για αθλητή της ελληνικής IFBB με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες. Στο βιογραφικό του έχει πολλές πρώτες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες σε όλο τον κόσμο. Είναι, ακόμα, κάτοχος διπλώματος προπονητή σωματικής διάπλασης και IFBB κάρτας Elite Professional, με δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες με χρηματικά έπαθλα.

 

Σε αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, παίρνει πολλές φορές μαζί και τον «Μαχητή» (πλέον) γιο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο τους σε όλα τα doping control που έχουν περάσει δεν έχουν πιαστεί ποτέ με καμία παράνομη ουσία στο αίμα τους, κάτι που εξηγεί και το γιατί ο Κωνσταντίνος είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι!

 

 

Tags: