Μπορεί στην καθημερινότητα μας να ακούμε δυσάρεστες ειδήσεις (δολοφονίες, ληστείες, μειώσεις μισθών και συντάξεων με τη λίστα να είναι ατελείωτη), όμως η παρακάτω ιστορία θα σας «ταξιδέψει», καθώς κάπου στον κόσμο υπάρχει ένα ζευγάρι που κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Τι κάνει; Ταξιδεύει σε όλη την υφήλιο και πληρώνεται αδρά.

Για την Λόρεν Μπούλεν ο λόγος και τον Τζακ Μόρις, οι οποίοι μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram (που αριθμούν πάνω από 3 εκατομμύρια followers),μοιράζονται στιγμές από τα ταξίδια τους, όπως για παράδειγμα εικόνες από ονειρεμένες καταγάλανες παραλίες, στιγμιότυπα από ερήμους και τροπικά δάση, αλλά και φωτογραφίες από δεκάδες τοπικές κουζίνες ανάλογα με την παράδοση κάθε χώρας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 2016 μετά από ταξίδι τους στα νησιά Φίτζι και έκτοτε είναι αχώριστοι, έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 45 χώρες.

Και φυσικά για κάθε post τους πληρώνονται αδρά, καθώς για κάθε φωτογραφία που «ανεβάζουν», παίρνουν το λιγότερο 2.500 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε.

Μιλώντας στην «Daily Mail», ο Τζακ δήλωσε πως «τις περισσότερες φορές μας αρέσει να τραβάμε φωτογραφίες μία ώρα μετά την ανατολή του ηλίου. Οι πολυσύχναστες τοποθεσίες δεν έχουν τόσο κόσμο εκείνη την ώρα».

Μάλιστα δεν έκρυψε πως δεν χρησιμοποιεί τα φίλτρα του Instagram για τις φωτογραφίες του και πάντα παίρνει όσο χρόνο χρειάζεται για να τις επεξεργαστεί:

«Επεξεργάζομαι όλες τις φωτογραφίες με το ίδιο στιλ με τις προεπιλογές του Lightroom, οπότε υποθέτω πως γι’ αυτό τον λόγο μοιάζουν κάπως μεταξύ τους. Ακόμη, έχω στο νου μου πως θα είναι η επόμενη εικόνα που θα ποστάρω ώστε να ταιριάζει με τις υπόλοιπες», προσθέτει.Στις κοινές τους φωτογραφίες, ο Τζακ αποκάλυψε πως χρησιμοποιούν τρίποδο και χρονομετρητή, για να ποζάρουν όπως επιθυμούν.

Να σημειώσουμε, πως το ζευγάρι που έχει κάνει «μάστερ» στο μπλόγκινγκ, είναι περιζήτητο και σε παγκόσμια brands, τα οποία το προσεγγίζουν για να ζητήσουν έστω μια φωτογραφία, πληρώνοντας… όσο όσο.

 

Tags: