Όλα αυτά τα χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση έχουμε δει πολλά μουσικά ριάλιτι και talent shows. Κάποια περισσότερο αξιόπιστα και κάποια λιγότερο. Λίγοι παίκτες τέτοιων εκπομπών κατάφεραν να εδραιωθούν στην Ελληνική μουσική βιομηχανία και να κάνουν καριέρα. Και ως επί το πλείστον ήταν αυτοί που δεν κέρδισαν.

Πάμε να θυμηθούμε μερικούς από αυτούς τους παίκτες:

Θάνος Πετρέλης

Ένα παιδί του Fame story 1. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 7 δίσκους και πολλά πετυχημένα digital singles με πρόσφατη επιτυχία του το τραγούδι «Πες μου» ντουέτο με την Χριστίνα Μηλιού.

Ραλλία Χρηστίδου

Την γνωρίσαμε μέσα από το Fame story 2 το 2004. Μπορεί να βγήκε δεύτερη ωστόσο μέχρι και σήμερα έχει κάνει πολλές επιτυχίες...

Τάμτα

Μπορεί να μην κέρδισε το Super Idol το 2004 ωστόσο μέχρι και σήμερα βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της επιτυχίας. 

Νίκος Γκάνος

Άλλο ένα παιδί του Super Idol που μπορεί να μην κέρδισε αλλά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέχρι και σήμερα. Έχει πολλά πετυχημένα singles στο ενεργητικό του με πρόσφατη την επιτυχία του «Χαμένη Ατλαντίδα».

Κωνσταντίνος Αργυρός

Τον συναντήσαμε πρώτη φορά μέσα από την συμμετοχή του στο Fame Story 3 την περίοδο 2004-2005. Μέχρι και σήμερα γνωρίζει πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και τα τραγούδια του γίνονται επιτυχίες συνεχώς.

Κώστας Μαρτάκης

Το 2006 μας συστήθηκε μέσα από το Dream show the music 1. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει, κατάφερε όμως να κάνει καριέρα την οποία συνεχίζει με επιτυχία μέχρι και σήμερα.

Ήβη Αδάμου

Άλλη μια παίκτρια του X–Factor 2 που δεν κέρδισε αλλά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Με 3 δίσκους στο ενεργητικό της, με συμμετοχή στο πλευρό της Κύπρου στην Eurovision 2012 και με πολλά πετυχημένα digital singles, και με τις συνεχείς live εμφανίσεις της κερδίζει τις εντυπώσεις.

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)