Προτάσεις γάμου έχουν γίνει πολλές. Κινηματογραφικές, όμως, λίγες!

Ο νεαρός Βαγγέλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας και «γαμπρός» συνεννοήθηκε με τους υπεύθυνους γνωστού σινεμά στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορέσει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σταυρούλα, όπως ακριβώς την είχε ονειρευτεί!

Η γλυκιά Σταυρούλα παρακολουθούσε ανυποψίαστη ένα τρέιλερ, σαν διαφήμιση μιας νέας ταινίας. Γρήγορα, όμως, κατάλαβε ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά όσο νόμιζε: πρωταγωνιστές της ταινίας, εκείνη και ο σύντροφός της. Το αγαπημένο τους τραγούδι και οι φωτογραφίες τους που εναλλάσσονταν έδωσαν τη θέση τους στο μεγάλο ερώτημα: θα με παντρευτείς;

Ο Σαρλό παρέδωσε λουλούδια και το δαχτυλίδι στη «νύφη», δίνοντας χώρο στον Βαγγέλη να θέσει το ερώτημα της ζωής τους.

«Μερικές παραγωγές είναι μεγαλύτερες από οποιαδήποτε ταινία στο πρόγραμμα μας. Όταν ο Βαγγέλης ήρθε σε μας για την Πρόταση Γάμου που ήθελε να κάνει στην αγαπημένη του, ξέραμε ότι η ευθύνη ήταν τεράστια: υπάρχουν events, υπάρχουν πρεμιέρες και μετά υπάρχουν οι σπάνιες στιγμές όπου διαμορφώνεις μια από τις πιο σημαντικές αναμνήσεις ενός ζευγαριού.

Εμείς τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία με όλη μας την καρδιά, και τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν να ξεκινήσουν το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους εδώ», αναφέρει ο γνωστός κινηματογράφος.

Η ιστορία είχε πολύ χαρούμενο τέλος. Να ζήσουν και η ώρα η καλή!!

Tags: