Όσο προχωρά η υπόθεση και ξεκαθαρίζει η αστυνομία τους ρόλους των μελών της διαβόητης συμμορίας που λήστευαν διαμερίσματα, σπίτια και βίλες, τόσο γίνεται κατανοητό πως τα μέλη της λειτουργούσαν στα πρότυπα της ιταλικής μαφίας.

Όλα τα μέλη της συμμορίας ήταν με κάποιο τρόπο συγγενείς και κουμπάροι. Είχαν φτιάξει σύμφωνα με την αστυνομία δυο ομάδες:

Αρχηγός της πρώτης ήταν ο Σέφκης. Δούλευε σύμφωνα με πληροφορίες έξι ημέρες και έκλεβε κάθε φορά τρία σπίτια. Το Σάββατο είχε έξοδο και ποτέ δεν εργαζόταν την Κυριακή. Αν κάποιος έμπαινε στην ομάδα και δεν του άρεσε του έλεγε σύμφωνα με πληροφορίες:

Δεν μου αρέσει η μούρη σου!!!Είναι άσχημη!!!Είσαι σίγουρα γκαντέμης δεν θα σε πάρω μαζί μου!!!

Ενώ αν αργούσε κάποιο μέλος έστω και λίγο ήταν αυστηρός:

Άργησες!!!Έφυγες όπως είσαι!!!Σε βάζω σε αργία για δυο μήνες!!!

Αρχηγός της δεύτερης ομάδας ήταν ο Ψηλός Χειλάς. Ήταν χειροδύναμος και ήξερε πως να μεταφέρει χρηματοκιβώτια.

Μπαλαντέρ ήταν ο Μάκης ο Σατανάς. Τον έλεγαν έτσι γιατί διάβαζε εφημερίδες κυρίως τα κοσμικά. Έβλεπε αν παντρεύονταν πλούσιοι και τους έκλεβαν το βράδυ του γάμου.

Ο Νενές ήταν  η ψυχή της ομάδας .Αν κάποιος ήθελε να κάνει πίσω του έδινε κουράγιο.

Ο Πιν Πιν έκρυβε τα διαρρηκτικά εργαλεία και τα μετέφερε όταν τον ειδοποιούσαν.

Ο Χαζούλης παρά το παρατσούκλι του, ήταν ο πιο γρήγορος και υπαρχηγός της δεύτερης ομάδας.

Ο Μαραντόνα ήταν το ομορφόπαιδο που σύχναζε στη Γλυφάδα και το Κολωνάκι έμπαινε σε παρέες πλουσίων νεαρών και μάζευε πληροφορίες, ενώ ήταν καλός αναρριχητής. Ανέβαινε μέχρι και τον έκτο όροφο από σωλήνες.

Οι ομάδες ήθελαν πολύ δυνατά τιμόνια, όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Αμαρουσίου που τους εξάρθρωσαν. Έτσι τον Πάρι τον Ντουντούκη κανείς δεν τον έπιανε σε καταδίωξη.

Επίσης ο Σαμσών ήταν ο οδηγός του πρώτου αρχηγού.

 Ο Μπάμπης ο Φλου δεν έβαζε όποιον και κι όποιον στο αυτοκίνητο του. Επέλεγε αυτός την πεντάδα με την οποία θα έκανε και την κλοπή.

Ο Παρταούλας δεν άφηνε ούτε τασάκι στα σπίτια που έμπαινε.

Ο σύνδεσμος με τα σαλόνια της καλής κοινωνίας ήταν ο παχύς Βενιζέλος αυτός  ήταν ο φίλος του μπον βιβερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Tags: