Τέλος δεν έχουν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Φρανσουάζ Αμοιρίδη, την γυναίκα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον Έλληνα Πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη, με τον 29χρονο εραστή της και τον ξάδερφό του.

Όπως μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, μετά την άγρια δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη, οι Αρχές ξεσκονίζουν και τα αίτια του θανάτου του πρώτου της συζύγου!

Όπως μεταδίδουν, ο πρώην άντρας της «Μαύρης Χήρας», είχε σκοτωθεί μυστηριωδώς σε τροχαίο δυστύχημα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισαν να ξανανοίξουν την υπόθεση, ώστε να διαλευκανθεί κάθε της πτυχή.

Όσο για τον άτυχο Έλληνα πρέσβη; Οι Αρχές της Βραζιλίας εικάζουν πως ήθελε να χωρίσει την 40χρονη Φρανσουάζ, κι εκείνη τον σκότωσε προκειμένου να έχει πρόσβαση στην περιουσία του.

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΔΥΝΗΣ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 59ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΜΟΙΡΙΔΗ

Την ώρα που η υπόθεση-θρίλερ είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο 59χρονος Κυριάκος Αμοιρίδης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, σε κλίμα οδύνης.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η κηδεία του έγινε στη Θεσσαλονίκη με τιμές Υπουργού, ενώ τραγική φιγούρα ήταν η 95χρονη μητέρα του, η οποία δεν ξέρει όλη την αλήθεια, ότι δηλαδή η Φρανσουάζ ήταν αυτή που έκοψε το νήμα της ζωής του γιου της παρέα με τον 29χρονο εραστή της.

 

Tags: