Συναισθηματική φόρτιση, υποβολή και ψυχολογικές πιέσεις από τη σατανική Βραζιλιάνα σύζυγο ήταν ο βασικός μηχανισμός που όπλισε το χέρι του 29χρονου στρατιωτικού αστυνομικού που δολοφόνησε άγρια τον Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία.

Την ίδια ώρα που ο δράστης καλύπτει την ερωμένη του και περιγράφει εκστασιασμένος στις Αρχές το αχαλίνωτο σεξ μαζί της, ακόμα και όταν ο Κυριάκος Αμοιρίδης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, ο ξάδελφος και συνεργός του «δίνει» τη Φρανσουά Αμοιρίδη ότι τους πλήρωσε 24.400 ευρώ για να σκοτώσουν τον άνδρα της, ενώ διεθνή ΜΜΕ εμπλέκουν τον άτυχο διπλωμάτη στο σκάνδαλο της Βεγγάζης το 2012.

Ο μοναδικός άνθρωπος που εν ζωή λάτρευε και υπεραγαπούσε ο Κυριάκος Αμοιρίδης ήταν η 95χρονη μητέρα του, που ζει στη Βόρεια Ελλάδα και η οποία χαίρει άκρας υγείας. Εκείνη μεγάλωσε και φρόντιζε το μοναχοπαίδι της, που στα τέσσερα μόλις χρόνια του έχασε τον πατέρα του (ο οποίος τότε ήταν 40 ετών) από ανίατη ασθένεια.

Ο πρέσβης δεν είχε άλλους συγγενείς, με εξαίρεση την πρώτη του εξαδέλφη, κόρη πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που όμως πριν λίγα χρόνια απεβίωσε από παθολογικά αίτια.

Την τελευταία φορά που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Βεροιώτισσα μητέρα του ήταν την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Freddo, η μητέρα του Κυριάκου Αμοιρίδη δεν γνωρίζει για την τραγική κατάληξη που είχε το παιδί της. Ομως ανησυχεί αφού συνηθίζουν να μιλούν κάθε δυο τρεις ημέρες στο τηλέφωνο.

Το μυστικό

Κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό από την 95χρονη μητέρα του την ύπαρξη της 11χρονης κόρης του και παρά το μαράζι που ένιωθε εκείνη, αφού μέχρι τότε δεν… αξιώθηκε να σφίξει στην αγκαλιά της το παιδί του παιδιού της, που τόσο πολύ λαχταρούσε, και ειδικά όσο τα χρόνια περνούσαν και μετά το ναυάγιο που γνώρισε ο πρώτος του εξάχρονος γάμος με Αθηναία.

Ο μοναχογιός της όμως είχε λόγο, αφού γνώριζε πως η κόρη της Βραζιλιάνας δεν ήταν το βιολογικό του παιδί και παρά το γεγονός ότι τόσο η μικρή όσο και η μητέρα της είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα και διέμειναν για λίγες ημέρες στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην Κυψέλη, σπίτι που είχε κληρονομήσει πολλά χρόνια πριν από μια θεία του.

Μάλιστα, στον τοίχο της εξώπορτας της πολυκατοικίας σε ένδειξη σεβασμού ακόμη και σήμερα στο κουδούνι υπάρχει το επώνυμο της θείας του, που δεν το αντικατέστησε με το δικό του. 

Η θυρίδα

Την ίδια ώρα, στενός φίλος του Κυριάκου Αμοιρίδη, δήλωσε στην Freddo ότι ο δολοφονημένος πρέσβης έχει στην Ελλάδα τραπεζική θυρίδα στην οποία διατηρούσε ως κόρην οφθαλμού συμβόλαια και κάποιες οικονομίες του.

Το θέμα είναι αν σε αυτή τη θυρίδα είχε ορίσει ως πληρεξούσιο τη Φρανσουάζ Αμοιρίδη ή κάποιο φιλικό της πρόσωπο.Τώρα πάντως οι αστυνομικοί στην Αθήνα καλούνται να βρουν σε ποιά τράπεζα είχε φυλαγμένα ο πρέσβης κειμήλια αλλά και χρυσό.

Εκβιασμός

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη εκβίαζε τον άτυχο Έλληνα πρέσβη ότι αν δεν της έδινε χρήματα θα τον έκανε ρεζίλι και θα αποκτούσε παιδί με τον βραζιλιάνο εραστή της. Ας μην ξεχνάμε ότι όπως ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε πολλές φορές έμπαινε κρυφά στην πρεσβευτική κατοικία και έκανε σεξ με την Φρανσουάζ ακόμα και όταν ο πρέσβης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Πηγή: Freddo
Tags: