Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Δήμητρα και ο Μάριος έχασαν τη ζωή τους τόσο ξαφνικά και κυρίως τόσο άδικα. Η τοπική κοινωνία της Λέσβου έχει βυθιστεί σε πένθος για τον θάνατο των δυο παιδιών.

Εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και εκείνος 15. Είχαν βγει για να διασκεδάσουν… ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν ότι η μοίρα είχε άλλα σχέδια! Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και φέρεται να οδηγούσε o 20χρονος αδελφός του Μάριου βούτηξε, κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής στο λιμάνι του νησιού.

Τα δυο αδέλφια του Μάριου- με τον έναν ήταν δίδυμοι- βγήκαν ζωντανοί. Ζωντανός βγήκε ένας ακόμη νεαρός, ο οποίος επέβαινε στο αμάξι. Μόνο ο Μάριος και η Δήμητρα ανασύρθηκαν νεκροί.

Από το πρωί που έγινε γνωστή η είδηση το Facebook γέμισε με μηνύματα αποχαιρετισμού. Οι φίλοι τους ήθελαν να τους πουν αντίο με τον δικό τους τρόπο, να τους στείλουν το μήνυμα τους.

Δεν ήταν λίγοι όσοι έγραψαν στην κοπέλα ότι «έφυγε» για να «συναντήσει» τη μητέρα της, η οποία πέθανε πριν λίγα χρόνια. Όλοι εύχονται στα δυο «αγγελούδια καλό Παράδεισο» ενώ πολλοί μαύρισαν τις εικόνες στο προφίλ τους.

Tags: