Πόνος, δάκρυα, γυαλιά, καπνοί, και αναμνήσεις… Αυτά έμειναν από την έκρηξη σε κατάστημα εστίασης στην πλατεία Βικτωρίας, που είχε ως αποτέλεσμα μια γυναίκα που εργαζόταν στο λογιστήριο να χάσει την ζωή της, και άλλα πέντε άτομα να τραυματιστούν.

Η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε καφετέρια στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε από το υπόγειο…. Εκεί παίχτηκε και η τελευταία πράξη του δράματος για την άτυχη λογίστρια.

22.png

Η μοίρα έπαιξε πολύ σκληρό παιχνίδι στην 38χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μάνα δυο παιδιών… Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τον πόνο των συγγενών της και κυρίως πως θα μεγαλώσουν ορφανά από μάνα αυτά τα δύο παιδιά.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας ξεπερνά και τα πιο καλογραμμένα σενάρια

Μάρτυρες της τραγωδίας που μίλησαν στο star.gr, κόβουν την ανάσα. Η πληροφορία ότι η αδικοχαμένη γυναίκα πήγαινε... σπάνια στο κατάστημα προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανατριχίλα. Σήμερα η "κακιά η ώρα" την έσπρωξε, όπως φαίνεται, στο υπόγειο του θανάτου… Το πρωί της Πέμπτης πήγε για να κλείσει τα βιβλία του καταστήματος. Ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε το γραφείο και τους συνεργάτες της. Η 38χρονη γυναίκα μπήκε ζωντανή στο κατάστημα και βγήκε νεκρή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

2.png

Η έκρηξη ήταν μεγάλη, ενώ αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Και μπορεί οι υλικές ζημιές να αποκαθίστανται μέσα σε λίγες ώρες, ωστόσο κανείς, όσο και αν προσπαθήσει, όσα χρήματα κι αν έχει, δεν μπορεί να φέρει πίσω στη ζωή την άτυχη λογίστρια, ούτε και να υλοποιήσει τα όνειρα των δικών της ανθρώπων που σήμερα, το πρωινό αυτό του Δεκεμβρίου, έγιναν ΣΤΑΧΤΗ.

Ρεπορτάζ: Αλέκα Νικόλα (anikola@star.gr)

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Δείτε επίσης:

Η ΣΤΙΓΜΗ που οι πυροσβέστες ανοίγουν σεντόνι για να βγάλουν την νεκρή της έκρηξης-ΦΩΤΟ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ στ�� star.gr:Πελάτες εκσφενδονίζονταν από τα τραπέζια μετά την έκρηξη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Πλατεία Βικτωρίας: Μία γυναίκα ΝΕΚΡΗ από την έκρηξη στο καφέ- 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

ΠΑΝΙΚΟΣ στο κέντρο της Αθήνας- ΕΚΡΗΞΗ σε κατάστημα στην Πλατεία Βικτωρίας (βίντεο)

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- Οι πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας