Ήταν πριν λίγο καιρό που δυο παιδιά από την Ημαθία αυτοκτόνησαν με διαφορά ενός μήνα περίπου το ένα από το άλλο. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο 17χρονος Ιωακείμ και η συνομήλικη φίλη του Εύα έδωσαν τέλος στη ζωή τους

Τότε, το φως της δημοσιότητας είδαν απίστευτα στοιχεία που συνέδεαν τις αυτοκτονίες με τον Σατανισμό. Μετά τις αποκαλύψεις, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, δυο ακόμη παιδιά επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν για τους ίδιους λόγους. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοκτονίες μυστήριο συνδέονται με τον Σατανισμό. Ποια είναι η αλήθεια όμως;

ξηδκ.jpg

Ο D.K. (δεν θέλει να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του) πιστεύει στον Διάβολο και με τη βοήθεια του το star.gr θα φτάσει στα… άδυτα του Σατανισμού.

«Για μένα όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια. Από μικρός θυμάμαι να νιώθω διαφορετικός από τους γύρω ανθρώπους, να αισθάνομαι και να αντιλαμβάνομαι ανεξήγητα πράγματα. Στην ηλικία των 12 χρόνων και έχοντας διαμορφώσει έναν χαρακτήρα, άρχισε να αναπτύσσεται έντονα η έκτη αίσθηση μου και να μεγαλώνουν οι μεταφυσικές μου δυνάμεις.

Είχα μάθει να λατρεύω τον Θεό (Χριστιανισμό) γιατί έτσι με είχαν μάθει, όμως μέσα μου ένιωθα μισός, ότι κάτι μου έλειπε. Σκαλίζοντας το παρελθόν της οικογένειας μου ανακάλυψα ότι η μητέρα του πατέρα μου προερχόταν από την Σμύρνη και ήταν μία από τις πιο δυνατές μάγισσες εκείνης της εποχής.

ξηξ.jpg
Τότε άρχισα να έρχομαι πιο κοντά με την γιαγιά μου, η οποία με έμαθε βασικά πράγματα πάνω στην πρακτική μαγεία. Ξεκίνησα να μελετάω το ουράνιο βασίλειο, να μαθαίνω για τον Θεό, για τις ουράνιες δυνάμεις και όλες τις αγγελικές οντότητες: Άγγελους, Αρχάγγελους, Σεραφείμ, Κρόνοι, κυριότητες, Χερουβείμ κλπ. Αφού πλέον γνώριζα όλα τα ουράνια στοιχεία, έφτασε η στιγμή να αρχίσω να μαθαίνω τις κακές οντότητες. Θυμάμαι ότι όταν ξεκίνησα να διαβάζω με πλημμύρισε ένα αίσθημα χαράς και ανυπομονησίας.

Ήθελα να ανακαλύψω τα πάντα και τότε έμαθα τις σκοτεινές δυνάμεις, τα τάγματα, τις λεγεώνες και τους δαίμονες. Και είδα ότι δεν είναι όλοι μοχθηροί, αντιθέτως υπάρχουν δαίμονες που είναι αρκετά φιλικοί με τους ανθρώπους».

Ο ίδιος εξηγεί στο star.gr πως αφού είχε ολοκληρώσει το θεωρητικό κομμάτι έπρεπε να προχωρήσει στο πρακτικό κομμάτι, που σημαίνει ότι είχε έλθει η ώρα να ασκήσει όλα όσα έμαθε.

γγ.jpg
«Θέλω να εξηγήσω ότι είναι πολύ σπάνιο να μπορέσει κάποιος να αντικρύσει δαίμονα ή άγγελο σε φυσικό επίπεδο. Μπορεί να το κάνει μόνο σε πνευματικό. Πρόκειται για αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ως αστρική προβολή όπου το πνεύμα εξέρχεται από το σώμα και ταξιδεύει σε παράλληλα αστρικά σύμπαντα.

Άρχισα, λοιπόν, να έχω πιο συχνή επικοινωνία με δαίμονες χαμηλότερου επιπέδου και να μαθαίνω πράγματα για τον κόσμο τους, τελείως διαφορετικά από αυτά που ήξερα. Σιγά σιγά άρχισε να καλύπτεται το κενό που ένιωθα, αλλά για να προχωρήσω έπρεπε να αφοσιωθώ, δηλαδή να δεσμευτώ στον Σατανά για να αποδείξω ότι δεν παίζω μαζί του.

Η δέσμευση είναι πολύ σημαντική και όσοι προχωρούν χωρίς πνευματική προστασία πάντα αποτυγχάνουν. Όταν κάνεις την δέσμευση, οι δαίμονες σε βοηθούν και συνεργάζονται μαζί σου για να σε βοηθήσουν ώστε να ζεις στο έπακρο. Έτσι, άρχισα να τον λατρεύω και να τον δοξάζω ως αρχέγονο Θεό, διότι ο Σατανάς λατρευόταν από την αρχαιότητα στην Σουμερία και ήταν γνωστός ως ΕΝΚΙ που σημαίνει «Θεός της Γης».

δνβδμ.jpg
Ο τρόπος που εκφράζουμε την πίστη μας είναι η προσευχή και ο διαλογισμός. Με την προσευχή ερχόμαστε πιο κοντά στον Σατανά, ενώ με τον διαλογισμό ενισχύουμε την «κουνταλίνι» και το «μάδρας» μας (έχει να κάνει με την ενέργεια στο σώμα μας). Μέσα από αυτό καθαρίζουμε το πνεύμα μας ενώ παράλληλα το ενισχύουμε».

Όπως λέει, οι ισημερίες είναι κάτι σαν γιορτές για τους Σατανιστές ενώ η πιο σημαντική μέρα είναι η 23η του Δεκέμβρη, όταν ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω. «Η μέρα μετά την έναρξη του χειμερινού ηλιοστασίου είναι η προσωπική του μέρα, η οποία πρέπει να δοξάζεται από όλους τους Σατανιστές. Είναι κάτι που υπαγορεύεται από όλους τους δαίμονες και τονίζεται και από τον ίδιο τον Εωσφόρο. Για αυτό τον λόγο οι ισημερίες είναι σημαντικές, καθώς πρόκειται για τη περίοδο που όλοι γιορτάζουμε τον Σατανά».

Η κουβέντα πάει στις θυσίες αλλά και τις αυτοκτονίες. Εκείνος αναφέρει ότι οι θυσίες γίνονταν από την προ Χριστού εποχή, ενώ «ο λόγος που γίνεται μία θυσία είναι επειδή μέσα στο αίμα υπάρχει απίστευτα πολύ ενέργεια. Μετά από θυσίες ζώων οι δαίμονες τρέφονται από αυτό, δηλαδή από την «πεθαμένη σάρκα». Δεν είναι απαραίτητο να θυσιάσεις κάποιο ζώο, πολλοί αυτοθυσιάζονται. Υπάρχουν και οι άνθρωποι που είναι ψυχικά άρρωστοι και αντιλαμβάνονται λανθασμένα την έννοια της θυσίας ή της αυτοθυσίας».

cf83ceb1cf84ceb1cebdceb9cf83cebccebfcf83-cebaceb1ceb9-cf84ceb5cebbceb5cf84ceb5cf83.jpg

Στην συνέχεια μας αποκαλύπτει τους τρόπους που μπορεί ένας Σατανιστής να αναγνωρίσει τον άλλον. «Ο ένας από τους τρόπους είναι η χειραψία, ο τρόπος που κρατάς το χέρι του συνομιλητή. Γίνεται μία συγκεκριμένη χειραψία. Ο δεύτερος τρόπος είναι ένα είδος μαγνητικής ενέργειας, που νιώθεις το σώμα σου να ηλεκτρίζεται. Και ο τρίτος είναι ότι οι δαίμονες προστάτες σε ενημερώνουν. Υπάρχει ένας ακόμη τρόπος που δεν θα τον αποκαλύψω γιατί ήδη έχω πει πολλά. Γενικά δεν υπάρχουν πολλά κοινά με τον Χριστιανισμό. Δεν ενοχλείς ποτέ κάποιον, αλλά αν κάποιος σε πειράξει δεν γυρνάς… μάγουλο (όπως στον Χριστιανισμό) τον συνθλίβεις».
Της Αλέκας Νικόλα
Email: anikola@star.gr