​Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση στο Facebook του αστυνομικού Κωνσταντίνου Βαγγελή με το οποίο αποχαιρετά τον 5χρονο πρόσφυγα που έφυγε τόσο άδοξα και τραγικά μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο κέντρο φιλοξενίας στη Μόρια της Λέσβου.

«Δυο λόγια για τον Bares, έναν μικρό Άγγελο από το Ιράκ που δεν πρόλαβε τη ζωή», γράφει ο αστυνομικός από τα Γιάννενα και συνεχίζει:

batsos1.jpg

«Ήρθες αγγελάκι μου και τύλιξες αυτά τα δυο χεράκια γύρω μου στη δεύτερη υπηρεσία που έκανα στο νησί. Κι από τότε σε είχα σε κάθε βάρδια μαζί μου... Σε είχα συντροφιά δυο μήνες. Με περίμενες είχα δεν είχα κάτι να σου φέρω, τρύπωνες στην αγκαλιά μου και έμενες εκεί...

vaggelis (1).JPG

Και σήμερα με πήραν οι συνάδελφοι και μου είπαν ότι εσύ ήσουν η ψυχούλα που κάηκε προχτές στη φωτιά της Μόριας, το Ψυχοπαίδι... Πλήρωσες ακριβά το Ευρωπαϊκό όνειρο των γονιών σου, τον πόλεμο, την προσφυγιά... Έγινες εσύ το Θύμα και πού είναι οι Θύτες;
Καλό Ταξίδι Αγγελάκι μου, μακάρι να μπορούσα να σε ξανακούσω να τρέχεις στην κατηφόρα και να φωνάζεις Police ή μάλλον όπως το έλεγες Pulice......».

Διαβάστε επίσης:
ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Μόρια: Νεκροί ένα 5χρονο αγοράκι και η γιαγιά του από την έκρηξη στο hot spot-ΦΩΤΟ