Αν και η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα ήταν καθαρά αντρική υπόθεση, και δεν έβλεπες πουθενά γυναίκες, καθώς ο αμερικανός πρόεδρος ήρθε στην Ελλάδα χωρίς την σύζυγο του, Μισέλ, μια… κυρία που ήταν σκιά του πλανητάρχη κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να κάνει πολλούς να αναρωτιούνται για την ιδιότητα της !

Από την στιγμή που ο αμερικανός πρόεδρος κατέβηκε από το Air Force One μέχρι την στιγμή που πήγε στο προεδρικό Μέγαρο και μετέπειτα στο Μαξίμου για να συναντήσει τον Παυλόπουλο και τον Τσίπρα, εκείνη ήταν παντού δίπλα του, παρακολουθώντας τα πάντα. Μια κυρία γύρω στα 50, φορώντας μαύρο αυστηρό συνολάκι, και nude γόβες, κοίταζε συνεχώς τον πλανητάρχη μέσα στα μάτια.

Αν και το παρουσιαστικό της... έφερνε πολύ σε Ελληνίδα, κανείς δεν ξέρει ακόμη, την ταυτότητα της! Πολλοί βλέποντας τις κινήσεις της υπέθεσαν ότι μπορεί να είναι διερμηνέας, άλλοι είπαν ότι δεν αποκλείεται να είναι πράκτορας, και άλλοι υποστήριξαν ότι είναι μια από τις γραμματείς του Ομπάμα, ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι έδειξε απόλυτη αφοσίωση στον Μπαράκ Ομπάμα…

Ας μιλήσουν οι εικόνες

181742.jpg

181747.jpg

181753.jpg

181823.jpg

17301919.JPG

181829.jpg

17301997.jpg

BINTEO STAR LIVE U