Σε ηλικία 64 ετών πέθανε ο Νίκος Σαγιάκος, ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες και «βασιλιάς» του λιανικού εμπορίου.

Ο Ν. Σαγιάκος, άφησε την τελευταία του πνοή «χτυπημένος» από τον καρκίνο.

nikolaos_sagiakos.jpg
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 13:30 στην Ευαγγελίστρια, ενώ η ταφή τ��υ θα γίνει στο Κοιμητήριο Περιστερίου.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν τα χρήματα στη μνήμη του, στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», στην Ενορία του χωριού του, Καλού στην Αρεόπολη και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

sagiakos3.jpg

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΓΙΑΚΟΣ:

Γεννήθηκε το έτος 1952, στο χωριό «του Καλού» του Πύργου Δυρού Λακωνίας.

Τελείωσε το Δημοτικό στο χωριό και ερχόμενος να εγκατασταθεί στην Αθήνα το έτος 1965, τελείωσε τις τρεις τάξεις του νυχτερινού Γυμνασίου της Ιονίδιου Σχολής του Πειραιά.

Έχει δημιουργήσει 11 καταστήματα λιανικής πώλησης από τα οποία 5 είναι ιδιόκτητα, σε έξι διαφορετικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας μεταξύ αυτών και στο Περιστέρι.

Ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα και είχε αποκτήσει δύο κόρες, την Ουρανία η οποία είναι Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου και διακεκριμένη νομικός και την Ελένη που είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές επίσης στο εξωτερικό, που δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις της οικογένειας.