Όπου Γιώργος και μάλαμα λένε, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας αυτό δεν μας αφήνει να το δούμε. Διότι δεν γίνεται να έχεις τη γιορτή σου, να μπαίνουν οι συνεργάτες σου στον κόπο να σου πάρουν δώρο κι εσύ να ξινίζεις τα μούτρα σου.

Έτσι έκανε σήμερα το πρωί η Γιώργος Λιάγκας. Πήγε η Σάσα Σταμάτη να του δώσει ένα δωράκι από όλα τα παιδιά κι αυτός τους έβαλε και χέρι.

«Μην το κάνετε αυτό ρε Σάσα. Σας έχω ζητήσει από την Παρασκευή να μην ετοιμάσετε τίποτα για τη γιορτή μου. Μου είπατε ένα χρόνια πολλά το δέχομαι, αλλά δεν γίνεται ρε παιδιά, αυτό δεν μου αρέσει», είπε με τα μούτρα μέχρι κάτω ο παρουσιαστής.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, επειδή ο Τάσος Μητρόπουλος μεσολάβησε ώστε να υπογράψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε μια μπάλα και σε μια φανέλα του Ολυμπιακού, εκείνος αντί να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, ευχαρίστησε μόνο τον παλαίμαχο των Πειραιωτών!!!!

Βέβαια ο Λιάγκας ήταν στραβωμένος από την αρχή της εκπομπής γιατί του βάζανε διάφορα τραγουδάκια με το όνομά του κι εκείνος δεν ήθελε.

"Γιατί το κάνετε, για να με τσαντίσετε; Όταν αποκτήσετε δική σας εκπομπή να κάνετε ότι θέλετε", τους είπε, αλλά τελικά οι συνεργάτες του δεν τον άκουσαν.

Ευτυχώς που το βλέμμα του άλλαξε και γλύκανε μόλις είδε το δεύτερο δώρο που του έστειλε ο Τάσος Μητρόπουλος και η Νένα Χρονοπούλου και ήταν μια εμφάνιση του Ολυμπιακού για τον Λιάγκα Junior με το όνομά του στη φανέλα.

Άντε γιατί προς στιγμήν νομίζαμε ότι ο παρουσιαστής είναι το λιγότερο αγενής…