Αααχ... β’ ημιτελικός ήταν και πέρασε, αλλά σε κους κους τον α’ τον ξεπέρασε! Καλέ από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω; Σου έχω σχόλια και φωτό να γελάσεις κι άλλο τόσο!

Πόσο αλουμινόχαρτο χάλασαν για το Μάλμε; Γιατί μετά την παρουσιάστρια στον α’ ημιτελικό, να σου ‘χθες και η Λετονία με λαμέ αγόρια τρία!

letonia.jpg

Μετά βγήκε του Σαν Μαρίνο η κυρία, με σφαίρα φωτεινή στην αγκαλιά... ίδια η τελετή έναρξης του «Αθήνα 2004» χρυσό μου!

sanmarino.jpg

Πήγα σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες, αλλά σαν της Π.Γ.Δ.Μ. την φλιτζανού πουθενά! Ιέρεια του καφέ -λέει- η μανδάμ Ζαΐρα και σε 9011... εγώ δεν ξαναπήρα!

pgdm.jpg

Με αγόρι στη γυάλα μ’ άφησε το Αζερμπαϊτζάν μπουκάλα,

azerbaitzan.jpg

μέχρι που βγήκε της Φινλανδίας η τρελή και μου κατσάρωσε το μαλλί: πόσο απελπισμένη πια και ντύθηκε νυφούλα; Για να μην σχολιάσω ότι ήταν ίδια η Katy Perry και φίλησε χορεύτρια ψήφους για να της φέρει...

finlandia.jpg

Βγήκανε μετά και τα παιδιά απ’ την Μάλτα, που μάλλον έφτασαν ποδαράτο στο Μάλμε και «άραξαν» στο παγκάκι να ξαποστάσουν! Καλέ για... βρώμικο στην Μαβίλη νόμιζαν ότι πήγαν;

malta.jpg

Για να μην σου πω για της Βουλγαρίας την Elitsa, που πολύ την αγαπώ γιατί είναι μια κουκλίτσα! Κακό λογάκι δεν θα πω, γιατί η κουλαμάρα με την μάσκα είχε ωραίο... κοιλιακό!

bulgaria.jpg

Αυτό που πάντως λάτρεψα απ’ τη σκηνή του Μάλμε, ήταν το σαντρέ του Ισλανδού που ακόμα το θυμάμαι! Μακάρι, όμως, να πρόσεχε για λίγο έστω το χέρι, με τόσα φάσκελα που έριξε θα του κοπεί μαχαίρι!

islandia.jpg

Μέχρι και... βιβλιοθηκάριος βγήκε στο stage πάνω, με την κουκλίτσα του Ισραήλ κιλά ΔΕΝ ξαναχάνω!

israel.jpg
Η Αρμενία έστειλε τον... Αναστασιάδη Δήμο, ενώ τον Αναδιώτη θύμιζε της Ουγγαρίας ο... Νίνο!

armenia.jpgougaria.jpg

Στο Μάλμε εψές είδα και τον Καραγκιαούρη, που είναι μεν στους «Δαίμονες», αλλά στη Ρουμανία... μούρη: με μαύρο σύνολο λαμέ βγήκε ο Cezar επάνω κι έβγαλε Κάλλας στη φωνή κι άρχισα να τα χάνω!

roumania.jpg

Λίγο πριν τελειώσουμε είδα την Ελβετία, με τον 95χρονο να παίζει με μανία! Την μακαρίτισσα την προγ��αγιά θυμήθηκα, τι κρίμα ρε γαμώτη, ντουέτο με τον Κόζα θα ‘κανε και θα ‘βγαινε και πρώτη...

elvetia.jpg