Μεγάλο πόνο έχω η Showbitch Κυριακάτικα μετά από την ανακοίνωση της Ευγενίας Μανωλίδου ότι προτεραιότητά της είναι πλέον η μουσική.

«Πρωτίστως είμαι μουσικός, παντρεμένη με έναν εκδότη που κατέβηκε στην πολιτική και που στην ίδια έτυχε να μπει στο δρόμο της η τηλεόραση για ένα μικ��ό χρονικό διάστημα. Όπως δε θα ήμουν μουσικός αν είχα γράψει μόνο δυο τρία κομμάτια, έτσι δεν έγινα παρουσιάστρια συμμετέχοντας σε τρία προγράμματα», δήλωσε η Ευγενία στο Θέμα People, ξεκαθαρίζοντας ότι «έφυγε» από την τηλεόραση για να επιστρέψει στις… νότες της.

Τώρα θα με πείτε κακιά και ίσως να έχετε και δίκιο, αλλά η Ευγενία δεν ήταν αυτή που είχε κάνει τον κακό χαμό όταν της πήραν την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ μέσα από τα χέρια; Η Ευγενία δεν ήταν αυτή που είπε αμέσως ναι για να παρουσιάσει την… «αμφιλεγόμενη» τουλάχιστον «Στιγμή της αλήθειας» και μήπως η Ευγενία δεν ήταν αυτή που σε κάθε τηλεοπτική πρόταση που της γινόταν τα τελευταία χρόνια έλεγε ναι;

Και τώρα τι; Προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν την νοιάζει καθόλου που είναι εκτός και μάλιστα ήταν δική της επιλογή; Θα έλεγα… «άσε μας κουκλίτσα μου», αλλά θα αρκεστώ απλά στο… «δεν με πείθεις»!