Με όλο το σεβασμό και την συμπάθια στην Ρούλα Κορομηλά, αλλά, χρυσό μου, νομίζω μας τα παραείπε στην τελευταία της συνέντευξη!

Δεν λέω, τα σόου της στην ελληνική TV ακόμα τα θυμόμαστε, αλλά νομίζω ότι οι ατάκες της στο κυπριακό «Down Town» περί μεγάλων θυσιών και μοναχικής διαδρομής για χάρη της μεγάλης καριέρας... είναι ολίγον τι too much.

Εντάξει, η Ρούλα έκανε σόου – υπερπαραγωγές, έκανε πρω��νές εκπομπές, έκανε ριάλιτι... αλλά δεν είναι δα και η... Μαρία Κιουρί, που άφησε πίσω της έργο το οποίο συνεισφέρει καθημερινά στην ανθρωπότητα, ούτε η... Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, που μέχρι και η πρυτανεία της Σορβόνης πέρασε από τα χέρια της!

Ψυχαγωγικές εκπομπές στην ελληνική ιδιωτική TV ήταν το αντικείμενο της καριέρας της και μια χαρά τα πήγε – δεν είναι αυτό και άξιο... βραβείου Νόμπελ.

Όσο για τις θυσίες σε προσωπικό επίπεδο, που με τόσο στόμφο αναφέρει η Ρούλα;
Πόσες και πόσες παρουσιάστριες της ελληνικής TV δεν είναι επιτυχημένες στον τομέα τους και ταυτόχρονα σύζυγοι και μανούλες;
Τι θα πει δηλαδή π.χ. η Ελένη Μενεγάκη όταν φύγει από τα φώτα, που έχει στεφθεί «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» και έχει και τρία παιδιά να φέρει βόλτα;