Καλέ διχάστηκα η showbtch: πρώτα είδα την Κατερίνα Καινούργιου να ποζάρει στο κόκκινο χαλί του ελληνικού τελικού της Eurovision και, μετά από λίγο, στο σπίτι, με φίλο, να τρώει σουβλάκια και να παρακολουθεί το event απ' την TV!

Όχι, δεν έχει μαγικές δυνάμεις, ούτε δίδυμη αδερφή (τίγκα κι αυτή στην τρέσα): αποχώρησε η παρουσιάστρια από το event, καθότι δεν μπορείς αγάπη μου να βάζεις μία σταρ βεληνεκούς Καινούργιου... στα πίσω καθίσματα!

Όπως δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα fthis, ήταν καλεσμένη στον ελληνικό τελικό, όπου και πήγε με τον φίλο της Νίκο Παρτσώλη. Καθυστερημένα έφτασαν όμως οι δύο celebrities, με αποτέλεσμα οι θέσεις τους να είναι ήδη πιασμένες από άλλους (κατάλαβες φιλενάδα γιατί στα επίσημα τα events πας την ώρα που αναγράφει η πρόσκληση και όχι όποτε σου καπνίσει;).

Οι διοργανωτές λοιπόν έβαλαν το Κατερινιώ σε πιο πίσω θέσεις, κάτι που εκείνη δεν βάσταξε!
Πήρε το εκρού της πανωφόρι, πήρε κι απ’ το χέρι τον Παρτσώλη και... βουρ για Eurovision night στο σπίτι, μπροστά στην TV και με το χοιρινό το καλαμάκι ανά χείρας!

Μα κι εσείς κύριοι διοργανωτές της Eurovision... κοτζάμ Καινούργιου και την βάζετε πίσω;
Μην κλαίτε τώρα που σας έφυγε – ας την βάζατε πάνω στο stage, έστω δίπλα στη Βανδή, να έχει και μερικά κοντινά η κοπέλα!

Καινούργιου ΚατερίναΚαινούργιου - Παρτσώλης