Βρε φιλενάδα, είπαμε να έχεις αυτοεκτίμηση, αλλά αυτό... παραείναι: «μαχήτρια» ανακήρυξε εαυτόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επισημαίνοντας ότι η εκπομπή της κατάφερε να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό σε όποια ζώνη κι αν προβλήθηκε!

Το ρώτησαν το κορίτσι από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» πώς νιώθει τώρα που είναι απέναντι από την Φαίη Σκορδά -με την οποία τυγχάνουν φιλενάδες- κι εκείνο άρχισε να λέει πόσο «αξιοπρέπεστατα» (για να χρησιμοποιήσω και τη φράση της) στάθηκε στην AGB και άρχισε να... απαριθμεί αντιπάλους.

Τι Ολυμπιακ��ύς Αγώνες, τι τούρκικα, τι άλλες εκπομπές... όλα τα κατατρόπωσε -κατά την γνώμη της πάντα- η Σταματίνα, η οποία επισημαίνει ότι και τώρα, απέναντι στη φιλενάδα της, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Μέχρι στιγμής, πάντως, ούτε τα μισά της νούμερα δεν έχει κάνει (αυτό δεν είναι κακία της showbitch – πραγματικότητα είναι)!

Την βλέπεις την αυτοπεποίθηση;
Την βλέπω να λες – όχι σαν εσένα που γίνεσαι σκουπίδι επειδή σε παράτησε ο γκόμενος!

Κι αν δεν σου έφτασε αυτό, να σε ενημερώσω πως η Σταματίνα επισημαίνει στην ίδια συνέντευξη πως έχει δει να πετούν σαν στυμμένες λεμονόκουπες παρουσιάστριες πρώτης γραμμής...
Άρα; Καλύτερα να είσαι... δεύτερης ή τρίτης;;;