Τι ήταν αυτό που έπαθε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη Παναγία μου; Με τα ρούχα της τρωγόταν η παρουσιάστρια και την πλήρωσαν τελικά τα μαλλιά της.

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά έξι χτενίσματα άλλαξε το Λενιώ σε χρόνο dt. Διαφημιστικό διάλλειμα και αλλαγή ήταν σας λέω.
Ξεκίνησε με το μαλλί ίσιο και ελεύθερο, αλλά σύντομα αποφάσισε ότι δεν της αρέσουν.

Στο δεκάλεπτο πάνω η Ελένη έκανε την πρώτη αλλαγή, πιάνοντας τα μαλλάκια της με ένα λάστιχάκι, αλλά τελικά ούτε αυτό της άρεσε.

Έφτασε το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και ο κομμωτής της, είπε να της κάνει έναν κότσο ναααα, από αυτούς που της αρέσουν, αλλά ούτε και πάλι ήταν ευχαριστημένη.

Στο δεύτερο διάλειμμα, η Ελένη άφησε και πάλι τα μαλλιά της κάτω για να απολαύσει τις γυμναστικές επιδείξεις της Κατερίνας Ζαρίφη και των υπόλοιπων συνεργατών της, προκαλώντας τα πειράγματά τους.

«Η Πανσέληνος αυτή είναι όλη πάνω στο κεφάλι μου!», είπε η Ελένη με την Κατερίνα Ζαρίφη να μας ενημερώνει ότι αυτή ήταν η αλλαγή 3.043!!!

Έλα όμως που δεν ήταν η τελευταία. Διότ�� είπαμε η Ελένη δεν είχε τι να κάνει σήμερα και άλλαζε το μαλλί.

Τα ξανάπιασε λοιπόν τα μισά πάνω και τα μισά κάτω, μέχρι που λίγα λεπτά πριν κλείσει η εκπομπή τα έπιασε και πάλι έναν αυτοσχέδιο κότσο που έπιασε η ίδια!!!

Ένα είναι σίγουρο. Σήμερα δε θα ήθελα να ήμουν με τίποτα στη θέση του Β. Μπουλούμπαση! Έτοιμη να αρχίσω τα λεξοτανίλ ήμουν η Showbitch. Πάλι καλά δηλαδή που τελείωσε η εκπομπή γιατί η Ελένη ήταν ικανή να συνεχίσει το ίδιο βιολί όσο δεν πάει.