Αααα φιλενάδα, να λέμε τα σύκα - σύκα και την σκάφη - σκάφη: ωραίος ο Νίκος Αναδιώτης, μια χαρά απολαμβάνουμε τους κοιλιακούς του στο «Dancing With The Stars», αλλά δεν αντέχω άλλο να διαβάζω συνεντεύξεις του! Νισάφι πια...

Όλη αυτή την εβδομάδα που μας αποχαιρετά, δεν πέρασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ μέρα που ο ηθοποιός δεν έκανε κάποια δήλωση!

Κυριολεκτικά μιλάω: από την Δευτέρα μέχρι σήμερα, όλο και σε κάποιο ΜΜΕ εμφανίζεται: τι στην TV τον είδα, τι στα περιοδικά... μόνο στον ύπνο μου δεν τον είδα (πάλι καλά γιατί κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι με τον Μήτσο και μπορεί να μ’ έπαιρνε χαμπάρι).

Για τον ευτυχισμένο γάμο του μας είπε, ότι του αρέσει η οικογένεια μας είπε, ότι παραμένει απλήρωτος από τους «Βασιλιάδες» μας είπε, για την συμμετοχή του στο «Dancing» μας είπε... πόσες φορές πρέπει να τα επαναλάβει πια; Κοντεύω να μάθω τις ατάκες του απ’ έξω!

Ελπίζω αύριο, Σάββατο, να με αφήσει ο καλός μας Νικολάκης ήσυχη – γιατί την Κυριακή θα τον δούμε ξανά στο «Dancing», οπότε θέλω μία μέρα αποτοξίνωση!

Υ.Γ.: για να δεις πόσο φίλη σου είμαι εγώ η showbitch, σου βάζω βίντεο όπου τα μούσκουλα του Νίκου είναι φάτσα – φόρα! Άντε βρε... καλό μπανιστήρι να 'χουμε!